Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Gran presència catalana a l’Atlàntida Film Fest 2019

En festivals

El festival es celebrarà de l'1 al 7 de juliol

L’Atlàntida Film Fest, el festival de cinema online organitzat per la plataforma Filmin, es celebrarà enguany de l'1 de juliol a l'1 d'agost. El festival tindrà seu física de l'1 al 7 de juliol a Palma de Mallorca.

La programació de les projeccions que es duran a terme a la capital balear conté cinc produccions catalanes. Després de passar pel D'A Film Festival Barcelona, <3 de María Antón Cabot (Dvein Films), Ojos negros de Marta Lallana i Ivet Castelo amb la col.laboració d'Iván Alarcón i Sandra García (Nanouk Films) i El zoo de Gemma Blasco (Tekila Movies) aterraran pròximament a Mallorca. D'altra banda, Reservat al personal de Neus Ballús (El Kinògraf, Ikiru Films, Televisió de Catalunya, Les Films Hatari) i Idrissa, crònica d'una mort qualsevol de Xapo Ortega i Xavier Artigas (Metromuster, Polar Star Films) arribaran al festival just després d'haver passat pel FicCat - Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada.

El festival online, que es celebrarà a la plataforma Filmin, a més de les produccions anteriorment esmentades, tindrà 13 films més catalans. A la secció Muros y fronteras estarà Figuras de Eugenio Canivari (Faneca Films, Mamá Húngara, Waking Films, Chroma Teatre). Comperteixen espai a la secció Identidad Seràs home de Isabel de Ocampo​ (Gris Medio, Orreaga Filmak, Isabel de Ocampo) i Qué tal Pascual de Bárbara Brailovsky (UAB - Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu). A més, a la secció Memoria histórica estaran Moonface. Una dona a la guerra de Xavi Herrero Fontanet (Cosersinhilo Producciones) i Carelia: International amb monument d'Andrés Duque (Andrés Duque).

Aquest últim film estarà també a una Retrospectiva del mateix director. Els films oferts són Assaig final per utopia (Andrés Duques), Color de gos com fuig (Andrés Duque), Paral.lel 10 (Andrés Duque), Oleg y las raras artes (Intropía Media, Estudi Playtime, Lluís Miñarro), Ivan Z (Estudios Pirámide), La constel.lació Bartebly (Agosto) i Landscapes in a truck (Hamaca Media & Video Art). No serà l'única retrospectiva, ja que es dedicarà també un espai a Ken Loach on s'oferirà Land and Freedom (Parallax Pictures, Messidor Films, Road Movies Britte Produktionen, RTVE, Polygram Filmed Entertainment, Working Title Films).

Durant el festival, de l'1 al 4 de juliol, se celebrarà la segona edició del Mallorca Talents Lab, una aposta pels joves talents creada amb la col·laboració de Media i Europa Creativa Catalunya. És un espai que permet desenvolupar projectes de llargmetratges sota la supervisió d'experts del sector. Entre els 6 projectes seleccionats d'aquest any hi figuren 4 catalans: Ángela de Gemma Blasco, Buscant l'Alícia de Alba Cross, Divino Tesoro de Guillem Manzanares i I need your love de Pol Rebaque. 

Més informació sobre l'Atlàntida Film festival 2019 en aquest enllaç

Festivals

Espanya - Online i Palma de Mallorca

01/07/2019 - 31/07/2019

Busques una Notícia?