Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

"Liberté" d'Albert Serra seleccionada al Festival de Cannes

En festivals

El certàmen es celebrarà del 14 al 25 de maig

L'última pel.lícula del cineasta Albert Serra Liberté (Andergraun Films, Rosa Filmes, Idéale Audience in association with Lupa Film) ha estat seleccionada a la próxima edició del Festival de Cannes. El film tindrà la seva estrena mundial al festival de Clase A a Un Certain Regard, una secció derivada de la secció oficial  que presenta films diferents amb noves visions i estils. 

Després de ja haver projectat dos films anteriors al festival (Honor de Cavalleria al 2006, El cant dels ocells a l'edició de 2008 i La mort de Lluís XIV a l'edició 2016), Serra torna a Cannes amb un film que es presenta de la següent manera:

En un ambient carregat de tensió, dubtes intel·lectuals i frustració creativa, un director està rodant una pel·lícula sobre el del segle XVII. Les ambicions personals, la gelosia, els dimonis interns i un desig latent de venjança psicològica enverinen les relaciones entre ell i els actors. La pel·lícula en sí es converteix gradualment en una metàfora d'un desig de llibertat distorsionat i caòtic.

Més informació sobre el Festival de Cannes 2019 en aquest enllaç.

Busques una Notícia?