Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

“My Mexican Bretzel”, “Correspondències”, “El año del descubrimiento” i "Una revuelta sin imágenes" seleccionades al New York Film Festival.

En festivals

Les quatre produccions catalanes participaran en la nova secció competitiva ‘Currents’

 

La 58 edició del prestigiós festival se celebrarà entre el 17 de setembre i l’11 d’octubre al Lincoln Center de Nova York. Les quatrepel·lícules amb producció catalana han estat seleccionades en la nova secció ‘Currents’ que inclou 14 llargmetratges i 46 curtmetratges, que representen 28 països, i dibuixa una radiografia del cinema independent actual amb un èmfasi en les noves formes i les veus més innovadores. La secció presenta una oferta diversa de treballs de realització de curts i llargmetratges realitzats per artistes que treballen a l'avantguarda del cinema.

El llargmetratge documental My Mexican Bretzel, de Nuria Giménez Lorang (Bretzel&Tequila), aterra a Nova York després del seu pas pels principals festivals internacionals i nacionals i acumular premis i reconeixements.

Les cartes filmades entre la cineasta catalana Carla Simón i la xilena Dominga Sotomayor, Correspondències produïda per Goroka per a Televisió de Catalunya, no deixa de conrear noves seleccions després de la seva premiere mundial a Visions du Réel i la recent selecció a San Sebastián.

La nominació de Nova York de El año del descubrimiento, segon llargmetratge de Luis López Carrasco (La Cima Producciones, Alina Film, Magnetica Creative Lab i Cromagnon Producciones) se suma a una llarga llista de festivals que demostren l’espectacular i arriscada aposta audiovisual de la pel·lícula.

Després de la seva selecció al Festival de Málaga, el curtmetratge Una revuelta sin imágenes de Pilar Monsell i produït per Proxemica participarà en un dels programes de curts del New York Film Festival per mostrar la seva potent narrativa en mostrar un fets dels qual no existeix cap tipus d'imatge ni referent que en dibuixi la memòria. 

Festivals

Estats Units - New York

17/09/2020 - 11/10/2020

Busques una Notícia?