Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

HOLA, SOM CATALAN FILMS&TV

'Petra' de Jaime Rosales seleccionada a la Quinzaine des Réalisateurs

En festivals

 

La secció paral·lela del Festival de Cannes (8 al 19 de maig), la Quinzaine des Réalisateurs, ha seleccionat la producció Petra dirigida per Jaime Rosales i produïda per Oberon cinematogràfica, Wanda Vision Fresdeval Films, Les Productions Balthazar i Snowglobe. El film està protagonitzat per Àlex Brendemühl i Barbara Lennie. 

El cineasta barceloní torna a Cannes per cinquena vegada. La seva opera prima Las horas del día  va guanyar el Premi de la Crítica a la Quinzaine al 2003 i La soledad va participar dins de la secció Un certain regard al 2007. Cinc anys després, l'any 2012, va tornar al certamen amb Somni i silenci (Fresdeval Films, Wanda Visión, Les Productions Balthazar) que va ser seleccionada a la Quinzaine de Réalisateurs i, el 2014, el seu film Hermosa juventud, una producció de Fresdeval Films, Wanda Vision i Les productions Balthazar, va competir a la secció oficial Un certain regard.

Enguany més de 60 empreses catalanes asssitiran al Marché du Film, la fira de cinema que es realitza en paral·lel al festival i que constitueix la cara més industrial del certamen festival. Catalan Films & TV hi serà present al Palais des Festivals al stand número 23.02 (Palais Level 01), a disposició de tots els professionals catalans. 

En el marc del Marché du Film els següents títols catalans es projectaran davant compradors internacionals: Les distàncies d'Elena Trapé, Kilian Jornet de Josep Serra, Sébastien Montaz-Rosset, Mi querida cofradía de Marta Díaz, Petra  de Jaime Rosales, Framed de Marc Carreté i Casa de sudor y lágrimade Sonia Escolano.

També trobem presència catalana a la secció Goes to Cannes del mercat on els festivals més prestigiosos presenten una selecció de treballs work in progress en cerca de distribuïdors o sales agents. El llargmetratge dirigir per Sonia Escolano, Casa de sudor y lágrimas ha estat seleccionat per la plataforma Frontières, una presentació conjunta del Fantasia International Film Festival i el Marché du Film - Festival de Cannes, a Frontieres goes to Cannes. Mentre que el projecte de Natalia Cabral i Oriol Estrada, Miriam miente (Mallerich Films Paco Poch, Faula Films) que va ser un dels projectes que va participar a la secció d'indústria Guadalajara Construye del passat Festival de Guadalajara, va ser seleccionat per participar a la secció Guadalajara Goes to Cannes per presentar-se al Marché du Film.  

Els curts catalans també seran presents a Cannes, a l'espai del mercat dedicada al curtmetratge, el Short Film Corner,  punt de trobada de la indústria del curtmetratge. El programa de Catalan Films & TV per a la internacionalització del curtmetratge català, el ShortCat 2018, serà accessible als compradors i distribuïdors internacionals al costat d'altres 14 produccions catalanes. 

 

 

 

 

Mercats

França - Cannes

09/05/2018 - 21/05/2018

Sector: Documentals, Ficció, Curtmetratges

Festivals

França - Cannes

08/05/2018 - 19/05/2018

França - Cannes

09/05/2018 - 19/05/2018

Busques una Notícia?