Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Presència catalana al Festival de Sevilla

En festivals

Enguany se celebrarà el festival del 8 al 16 de novembre

El Festival de Cine Europeo de Sevilla se celebrarà enguany del 8 al 16 de novembre a Sevilla, Espanya. Hi ha més de15 produccions catalanes seleccionades aquest any. 

El Festival té com a objectiu promoure i difondre el cinema europeu. Està definit en diferents seccions de llarmetratges, documentals, curtmetratges i cinema de no ficció. També consta de projeccions especials, homenatges i retrospectives. 

A la Secció Oficial del Festival, es troba la pel·lícula inaugural Madre, de Rodrigo Sorogoyen (Arcadia Motion Pictures, Amalur Pictures AIE, Malvalanda, Caballo Films) i Liberté, d'Albert Serra (Andergraun Films, Rosa Filmes, Idéale Audience, Lupa Film). 

A la Secció Oficial - Fuera de Concurso es podran veure dos treballs de Sergio Caballero a qui el festival dedica un espai sota el títol: Del Sonar a Cannes: el curmetratge Je te tiens (Advanced Music S.L. / Sónar) i Ancha es Castilla / N'importe Quoi (Advanced Music S.L. / Sónar). A més la producció El silencio del pantano, de Marc Vigil (Zeta Cinema) es projectarà en aquesta secció.

La reina de los lagartos, de Burnin' Percebes, Fernando Martínez i Juan González (Burnin' Percebes) ha estat seleccionada a la secció Revoluciones Permanentes, que té com a objectiu fer dialogar el cinema espanyol més independent amb les creacions europees igualment lliures i radicals. 

A la secció Un Joven Continente es podrà veure el migmetratge Los páramos, de Jaime Puertas (ESCAC Films). 

La innocència, de Lucía Alemany (Un capricho producciones, Turanga Films, Lagarto Films) es projectarà a la secció Special Screenings presente y futuro. Suc de síndria, d'Irene Moray (Distinto Films) es podrà veure a la secció EFA shorts on tour

El Festival oferirà una Sesión Especial José Luis Guerín, on es veuran dos produccions del director: 

  • De una isla (P.C. Guerin & Orfeo Films).
  • Los motivos de Berta (Producciones Cinematográficas Guerín). 

Finalment, el Festival de Sevilla atorgarà el Giraldillo de Honor al director Pere Portabella, per ser una figura clau del cinema, director, guionista i productor que, al llarg de més de 60 anys ha fet un cinema que va de la vanguardia artística a la militancia política per a convertir-se en un imprescindible de la nostra història cinematogràfica. Es projectaran les següents pel·lícules:

Pots consultar el line up aquí

Festivals

Espanya - Sevilla

08/11/2019 - 16/11/2019

Busques una Notícia?