Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Primeres confirmacions catalanes a la Berlinale 2019

En festivals

El festival se celebra del 7 al 17 de febrer a la capital alemanya

La Berlinale - Berlin International Film Festival ha començat a desvetllar els primers films del seu programa. 

A la secció Competition es podrà veure la nova pel·lícula d'Isabel Coixet, Elisa i Marcela. El film, original de Netflix, ha estat produït per Rodar y Rodar, Zenit TV, Lanube Películas y TV3-Televisió de Catalunya. 

Protagonitzada per Greta Fernández i Natàlia de Molina, retrata el primer matrimoni de la història entre dues dones.
La directora torna al festival després d'haver-hi presentat Mi vida sin mí (2003), Elegy (2008), Nadie quiere la noche (2015) i La Llibreria (2018).

A Berlinale Shorts ha estat seleccionat Suc de síndria d'Irene Moray (Distinto Films) que celebrarà la seva world premiere al festival.

A la secció Generation KPlus ja es va anunciar la participació de Baracoa de Pablo Briones and The Moving Picture Boys, una coproducció entre Suïssa, Estats Units i Catalunya. (C-Side Productions, The Moving Picture Boys, Playlab Films).

També a Generation 14Plus ha estat seleccionat el curtmetratge Cocodrilo de Jorge Yúdice (Japonica Films), que farà la seva premiere mundial al festival.

Berlinale Talents compta aquest any amb quatre catalans: Anna Giralt Gris, Mireia Graell, Eva Pauné Martínez i Emiliano Pastor, presentant-hi aquests dos últims els seus projectes. Pauné presentarà Totes i cadascuna al talent Project Market 2019 com a guionista. D'altra banda, Pastor presentarà Calypso al Scrip Station 2019 com a director i guionista.

Festivals

Alemanya - Berlin

07/02/2019 - 17/02/2019

Busques una Notícia?