Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Produccions catalanes al D'A Film Festival Barcelona

En festivals

La programació inclou més de vint produccions catalanes

El D'A Film Festival Barcelona, que enguany se celebra del 26 d'abril al 6 de maig, ha anunciat la seva programació completa, que inclou més d'una vintena de produccions catalanes. 

L'opera prima Ana de día d'Andrea Jaurrieta (No hay banda, Andrea Jaurrieta PC, Pomme Hurlante Films) serà l'encarregada de clausurar el festival. 

A la secció competitiva Talents, que selecciona films de directors amb un màxim de tres llargmetratges a la seva filmografia, es podran veure les operes primes Amb el vent de Meritxell Colell (Polar Star Films, Habitación 1520, Paraiso Production) i Trinta Lumes de Diana Toucedo (DianaToucedo Films, Televisión de Galicia, Lasoga Films), que van fer la seva premiere mundial a la Berlinale. A més a més, s'estrenarà mundialment Jean François i el sentit de la vida de Sergi Portabella (A Contraluz Films, Televisió de Catalunya, Surprise Alley). A Talents off competition hi trobem Princesita de Marialy Rivas (Setembro Cine, Fabula, Sudestada Cine).

La secció Transicions, que programa algunes de les millors pel·lícules del moment, inclou dues produccions catalanes: Nadie nos mira de Julia Solomonoff (Miss Wasabi Films, Cepa Audiovisual, La Panda Productions, Travesia Producciones, Taiga Films, MadLove Film Factory, Aleph Motion Pictures, Perdomo Productions, Epicentre Films), que ja ha particpat en festivals internacionals com Tribeca Film Festival, La Habana o Festival Internacional de Cartagena de Indias, i el nou llargmetratge de Pere Vilà, El vent és això

Enguany torna la secció Un impulso colectivo, una mostra del nou cinema espanyol amb produccions allunyades dels estàndards de la indústria i directors que produeixen les seves pel·lícules de forma més indepenendent. Dinou produccions catalanes en formen part:

Finalment, a Sessions especials trobem tres produccions catalanes: I Hate New York de Gustavo Sánchez (Colosé Producciones, Silent Soundsystem, Gustavo Sánchez, Películas La Trini), Grimsey de Richard García i Raúl Moreno (Doce Entertainment, Zentropa Spain, Pony Films, La Panda Productions) i Les unwanted de Europa de Fabrizio Ferraro (Lluís Miñarro, Passepartout Cooperativa Sociale).

Festivals

Catalunya - Barcelona

26/04/2018 - 06/05/2018

Notícies relacionades
Busques una Notícia?