Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Produccions catalanes seleccionades al Festival de Rotterdam

En festivals

El festival se celebrarà del 22 de gener al 2 de febrer

El festival International Film Festival Rotterdam, un dels certàmens més importants d'Europa, dedicat al cinema d'autor, es celebrarà del 22 de gener al 2 de febrer de 2020 a Rotterdam, Països Baixos, inclou 7 produccions catalanes en la seva programació. 

El año del descubrimiento de Luís López Carrasco (LaCima producciones) participarà a la secció més prestigiosa del festival, Tiger Competition.

My Mexican Bretzel de Nuria Lorang (Bretzel&Tequila) després del seu pas per la secció d'indústria Primer Corte de Documenta Madrid, i l'estrena mundial al Festival de Gijón, es projectarà a la secció Bright Future, que presenta produccions dirigides per talent jove i emergent. Mentre que el curtmetratge Where is my Body? de Julian Pedraza ha estat sleeccionat a la secció Bright Future Short.

A la secció Voices, que projecta films dirigits per nous talents amb un punt de vista diferent i original, trobem la coproducció catalana The Long Walk, de Mattie Do (Screen Division, Lao Art Media, Aurora Media Holdings, 108 Media), que va fer la seva estrena mundial al festival Giornate degli Autori a Venècia. 

Liberté, d'Albert Serra (Andergraun Films, Rosa Filmes, Idéale Audience, Lupa Films). amb una llarga trajectòria en festivals internacionals, es projectarà a la secció Deep Focus, que es sumergeix en el cinema contemporani.  

Per últim, les produccions El diablo entre las piernas, d'Arturo Ripstein (Oberon Cinematogràfica, Alebrije Cine y Video, Carnaval Films) i The End Will Be Spectacular, d'Ersin Çelik (Alba Sotorra, Rojava Film Commune, estrenada al Kolkata International Film Festival, han estat seleccionades per particpar a la secció Perspectives, que projecta films amb temàtiques polítiques i socials. 

També podeu consultar el line up digital en aquest enllaç

Mercats

Països Baixos - Rotterdam

26/01/2020 - 29/01/2020

Sector: Documentals, Ficció

Festivals

Països Baixos - Rotterdam

22/01/2020 - 02/02/2020

Busques una Notícia?