Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Quatre produccions catalanes seleccionades al Miami Film Festival

En festivals

El Miami Film Festival que celebra la seva 37 edició del 6 al 15 de març, ha anunciat la programació completa on s'inclouen qautre produccions catalanes.
 
El segon llargmetratge de David Iundain, Uno para todos (Fasten Films, Inicia Films, A Contracorriente Films, Bolo Audiovisual) farà la seva estrena mundial a la la secció oficial HBO Ibero-American Feature Film Award. A més, competirà pel premi Zeno Mountain Award, destinat aquells films que ajuden a trencar barreres entorn les persones que viuen amb discapacitats. 
 
L'òpera prima de Lucía Alemany, La innocència  (Un Capricho de Producciones, Turanga Films, Lagarto FilmsProgram) que es va estrenar a la secció Nuevos directores de San Sebastián, competirà a la secció Ibero-American Feature Film, i també pel premi Jordan Ressler First Feature Award, destinat a directors que dirigeixen la seva primera pel.lícula. 
 
A més, Madre de Rodrigo Sorogoyen participarà a la secció Cinema 360. Mentre que el curtmetratge Beef ,d'Ingride Santos (Miss Wasabi Films), després del seu pas per la Seminci, participarà a la secció HBO Ibero-American Short Film. 
 
Aquí teniu el line up digital.
Festivals

Estats Units - Miami

06/03/2020 - 15/03/2020

Busques una Notícia?