Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Selecció catalana a la 23ena edició de l'Alternativa

En festivals

17 produccions catalanes han estat seleccionades

L'Alternativa, el Festival de Cinema Independent de Barcelona, celebrarà la seva 23ª edició del 14 al 20 de novembre. Enguany, 17 produccions catalanes han estat seleccionades.

El llargmetratge dirigit per Eugenio Canevari, Paula (El Dedo en el Ojo, Mamá Húngara, Primerísimo Primer Plano Bande) participarà a la secció Alternativa oficials. Mentre que el curt, que va formar part del Shortcat 2016, Notes from some ime maybe later de Roger Gómez i Dani Resines (El cangrejo) competeix a la secció Alternativa oficials curtmetratges. 

Set llargmetratges  participen a la secció paral·lela Panorama, que prova de reflectir la pluralitat de propostes audiovisuals independents que es produeixen (o coprodueixen) al nostre territori avui dia al marge de la indústria cinematogràfica:  Immortal d'Homer Etminani (Fake Films SL), Les vides més macabres de Kikol Grau, El monstruo en la piedra d'Ignasi Duarte, L’Oncle Bernard. L'antilliçó d'economia de Richard Brouillette (Les films du passeur, Ando Liado S.L.U), CC1682 de David Reznak (Corte y confección de películas S.L, Cinedoc), La substància de Lluís Galter (Lastor Media, Mallerich Films, CCMA, Paco Poch Cinema, Alina Film), La cadira del vostre pare by Àlex Lora and Antonio Tibaldi (Inicia Films, GraffitiDoc, No Permits Produktions

Dins la mateixa secció, han estat seleccionats cinc curtmetratges catalans: Espectre cromàtic d'Albert Alcoz, Sick Fuck de Pablo Carpal i Sense títol. Segon moviment de Julio Lamaña i Richard Perea. Mentre que a la secció Petits expetiments participa el curtmetratge d'animació Experimotion de Lula Gómez i Jordi Piulachs.

 
Finalment, a la secció Hall, dedicada a l'experimentació, trobem Arreta de María Zafra i Raquel Marques, MdF #2. Vicky Cristina Barcelona y la ciudad-escaparate de Natxo Medina, Psycho 60/98 de Blanca Rego i Patarei Prison de Ricard Carbonell.

Paral·lelament al festival, L'Alternativa dedica un espai als professionals del cinema independent internacional i organitza  una jornada professional. En l’edició d’enguany, Catalan Films & TV col.labora en l'organització de l'assessorament personalitzat de projectes en desenvolupament. En aquestes sessions es pretén generar oportunitats de producció i distribució per al cinema emergent, impulsar el desenvolupament de projectes innovadors i ampliar les oportunitats per al sector audiovisual. Els projectes catalans que han participat aquest any són:

Festivals

Catalunya - Barcelona

14/11/2016 - 20/11/2016

Busques una Notícia?