Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Selecció catalana al Festival Internacional de Cine a Guadalajara

En festivals

El Festival se celebrarà del 20 al 27 de març

El Festival Internacional de Cine de Guadalajara (20-27 de març, Guadalajara, Mèxic) ha anunciat la seva programació que inclou 7 produccions catalanes.

El documental  La mami, de Laura Herrero Garvín (Gadea, Cacerola Films) que es va estrenar mundialment a IDFA, competirà a la secció Premio Mezcal a la categoria de documental. 

A la secció oficial de Llargmetratge Iberoamericano de Ficción, dues produccions catalanes han estat seleccionades: La hija de un ladrón, de Belén Funes (Oberon Cinematogràfica, BTEAM Prods) i  La bronca de Daniel Vega Vidal i Diego Vega Vidal (Escándalo Films, Maretazo Cine, Corte Films SAS).

A més, l'opera prima d'Ángeles Hernández i David Matamoros, Isaac (Mr Miyagi Films) farà la seva premiere mundial a la secció Premio Maguey on participen films que aborden temàtiques Queer relacionades a la comunitat LGBTQ+.

Per últim, el curtmetratge  La mugre, de Berta Galvany i Pau Bosch (Universitat Pompeu Fabra) competirà a la secció Cortometraje Iberoamericano.

També trobem presència catalana a les activitats d'indústria del festival. A la secció Guadalajara Construye 14/ Works in progress que projecta davant la indústria internacional set llargmetratges de ficció amb un tall provisional a la recerca de finançament per a la seva finalització i posterior distribució, ha estat seleccionat el film dirigit per Rubén Rojo, Coraje (Magoproduction, Apapacho Films). El projecte va participar al 14 Encuentro de coproducción del festival l'any 2018. 

A més, a la secció Doculab: Laboratori de documentals, que té com objectiu impulsar el desenvolupament dels realitzadors iberoamericans i els seus llargmertages a la fase d'edició, ha estat seleccionat Ens queda la nit (un viatge al voler viure) de Jo Sol (Shaktimetta). 

Mercats

Mèxic - Guadalajara

08/03/2020 - 13/03/2020

Festivals

Mèxic - Guadalajara

20/03/2020 - 27/03/2020

Busques una Notícia?