Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Selecció catalana al Festival Internacional de Cine a Guadalajara

En festivals

El Festival se celebrarà del 20 al 27 de març

El Festival Internacional de Cine de Guadalajara (20-27 de març, Guadalajara, Mèxic) ha anunciat els primers títols que formaran part de la Selecció Oficial en Competencia de la seva 35 edició. 

El documental  La mami, de Laura Herrero Garvín (Gadea, Cacerola Films) que es va estrenar mundialment a IDFA, competirà a la secció Premio Mezcal a la categoria de documental. 

A la secció oficial de Llargmetratge Iberoamericano de Ficción, dues produccions catalanes han estat seleccionades: La hija de un ladrón, de Belén Funes (Oberon Cinematogràfica, BTEAM Prods) i  La bronca de Daniel Vega Vidal i Diego Vega Vidal (Escándalo Films, Maretazo Cine, Corte Films SAS).

A més, l'opera prima d'Ángeles Hernández i David Matamoros, Isaac (Mr Miyagi Films) farà la seva premiere mundial a la secció Premio Maguey on participen films que aborden temàtiques Queer relacionades a la comunitat LGBTQ+.

Per últim, el curtmetratge  La mugre, de Berta Galvany i Pau Bosch (Universitat Pompeu Fabra) competirà a la secció Cortometraje Iberoamericano.

També trobem presència catalana a les activitats d'indústria del festival. A la secció Guadalajara Construye 14/ Works in progress que projecta davant la indústria internacional set llargmetratges de ficció amb un tall provisional a la recerca de finançament per a la seva finalització i posterior distribució, ha estat seleccionat el film dirigit per Rubén Rojo, Coraje (Magoproduction, Apapacho Films). El projecte va participar al 14 Encuentro de coproducción del festival l'any 2018. 

A més, a la secció Doculab: Laboratori de documentals, que té com objectiu impulsar el desenvolupament dels realitzadors iberoamericans i els seus llargmertages a la fase d'edició, ha estat seleccionat Ens queda la nit (un viatge al voler viure) de Jo Sol (Shaktimetta). 

Mercats

Mèxic - Guadalajara

08/03/2020 - 13/03/2020

Festivals

Mèxic - Guadalajara

20/03/2020 - 27/03/2020

Busques una Notícia?