Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Sis produccions catalanes al Festival de Venecia 2019

En festivals

El certamen es celebrarà del 28 d’agost al 7 de setembre

El festival de classe A ha publicat el seu programa d’enguay, en el qual ha seleccionat sis produccions catalanes.

Red avispa de Olivier Assayas (CG Cinéma, Nostromo Pictures, RT Features, Scope Pictures) tindrà la seva estrena mundial a la secció Concorso.

Basant-se en el curt que va estar nominat als Oscar d’enguany, Rodrigo Sorogoyen ha dirigit el llargmetratge Madre (Arcadia Motion Pictures, Amalur Pictures AIE, Malvalanda, Caballo Films) que també s’estrenarà a Venecia a la secció Orizzonti. A més, A Venice Classics es projectarà Salt de fe d'Alexandre O. Philippe (Screen Division).

Finalment, com a una projecció especial fora de concurs es podran veure els capítols 2 i 7 de The New Pope de Paolo Sorrentino, la segona temporada de The Young Pope coproduïda entre Mediapro, Canal + France, HBO, Sky, Wildside i Haut et Court TV.

D'altra banda, a Giornate degli Autori, esdeveniment paral.lel al festival insipirat en la Quinzaine des Réalisateurs del Festival de Cannes, han estat sel.leccionades El meu germà persegueix dinosaures de Stefano Cipani (Neo Art Producciones, Paco Cinematografica) a la secció Special Events i La llarga caminada de Mattie Do (Lao Art Media, Aurora Media, Screen Division) a la secció oficial.

Més informació de La Biennale di Venezia - Venice International Film festival 2019 al aquest enllaç.

Festivals

Itàlia - Venècia

07/08/2019 - 07/08/2019

Busques una Notícia?