Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Tres produccions catalanes seleccionades al Festival de Venècia

En festivals

El Festival de Venècia que es celebrarà de l'1 al 11 de setembre ha anunciat la seva programació que inclou dues produccions catalanes.

L'ultim treball dels directors argentins Gastón Duprat i Mariano Cohn, Competencia oficial, una comèdia protagonitzada per Penélope Cruz, Antonio Banderas i Oscar Martínez, i produïda per The Mediapro Studio, competirà a la secció oficial del certamen. La història gira entorn un empresari multimilionari que, a la recerca de transcendència i prestigi social, decideix fer una pel·lícula que deixi empremta. Per a això, contracta als millors: un equip estel·lar format per la celebèrrima cineasta Lola Cuevas (Penélope Cruz) i dos reconeguts actors, amos d'un talent enorme, però amb un ego encara més gran: l'actor de Hollywood Félix Rivero (Antonio Banderas ) i l'actor radical de teatre Iván Torres (Oscar Martínez). Tots dos són llegendes, però no exactament els millors amics. A través d'una sèrie de proves cada vegada més excèntriques establertes per la Lola, el Félix i l' Iván han d'enfrontar-no només entre si, sinó també amb els seus propis llegats. El film ha estat seleccionat també al Festival de Toronto La darrera pel.lícula dirigida pels directors, Mi obra maestra, també va participar al Festival de Venècia, a la secció oficial fora de competició l'any 2018. 

Per la seva banda, l'opera prima de Mounia Akl, Costa Brava, Líban, una coproducció de Lastor Media, Snowglobe (Dinamarca), Abbout Productions (Líban), Cinema Defacto (França), Fox in the snow (Suècia), co-escrita amb la directora i guionista Clara Roquet, ha estat seleccionada a la secció Orizzonti extra on realitzarà la seva premiere mundial. El projecte ha estat seleccionat a iniciatives i labs internacionals com la Residence Cinéfondation, Torino Film Lab o Sundance Institute Lab. 

A més, l'esdeveniment paral.lel al festival, Giornate degli Autori, ha seleccionat el llargmetratge de Juanjo Giménez, Tres (Nadir Films, Frida Films, M-Films
Tres la pelicula frida nadir AIE), protagonitzat per Marta Nieto i Miki Esparbé. El director torna al llargmetratge després de guanyar el 20216 la Palme d'Or del Festival de Cannes amb el seu curtmetrtage Timecode que també va ser nominat a l'Oscar. 

Les tres produccions es podran veure al Festival de Toronto (9-18 de septiembre) juntament amb Sis dies corrents, de Neús Ballús.

Festivals

Itàlia - Venècia

01/09/2021 - 11/09/2021

Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya