Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Tretze produccions catalanes seleccionades al Festival de Sevilla

En festivals

'Tierra firme' de Carlos Marqués-Marcet inaugurarà el certamen

La 14a edició del Festival de Sevilla que enguany es celebra del 3 al 11 de novembre i que té com a objectiu promoure i difondre la cinematografia europea, establint-se com a punt de trobada anual per als talents europeus de cinema i professionals del sector, inclou 13 produccions catalanes en la seva programació.

El segon llargmetratge de Carlos Marqués - Marcet, Tierra firme (Lastor Media, Somos la Panda, Vennerfilm,) recentment estrenat al BFI Film Festival, és l'encarregat d'inuagurar el festival. El film participa també a la secció oficial del certamen juntament amb el llargmetratge documental d'Eva VIla, Penélope (Araki Films, Televisió de Catalaunya, PolandStudio).

Algo muy gordo de Carlos Padial (Zeta Cinema) inaugurarà la secció Nuevas Olas que reuneix els nous valors i les mirades singulars del cinema europeu contemporani. Aquesta secció acollirà també l'estrena mundial de Sotabosc de David Gutiérrez (Camille Zonca, David Gutiérrez Camps). 

Per la seva banda, a la secció Resistencias, un aposta per al nou cinema espanyol més estimulant i combatiu, es projectaran La transacción: un recorrido audiovisual por la transición de Kikol Grau i Ver a una mujer de Mónica Rovira. La producció Histeria de España participarà en aquesta mateixa secció fora de competició. 

Estiu 1993 de Carla Simon (Inicia Films, Avalon Cine) es projectarà fora de concurs a la secció Selección European Film Academy.

A la secció Tour/Detour es recupera Esquizo de Ricardo Bofill de 1970, de l'Escola de Barcelona i a Panorama Andaluz Descanse en paz mr Hopper de Daniel García i Aurelio Medina (Colibrí Studio).

Pel què fa a curtmetratges formaran part de la secció Short Matters! els premiats Timecode de Juanjo Giménez (Nadir Films, ECIR) i Los Desheredados de Laura Ferrés (Inicia Films)

I a la mostra Mapa del corto español representarà el Shortcat Morning Cowboy de Fernando Pomares (Travelogue Studio). Tots els tres curts formen part del Shortcat.

Festivals

Espanya - Sevilla

03/11/2017 - 11/11/2017

Busques una Notícia?