Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

20 anys de l'Alternativa amb destacada presència catalana

En festivals

L'Alternativa , el Festival de cinema independent de Barcelona, celebra 20 anys amb una presència més que notable de produccions catalanes tan a la Secció Oficial com a Panorama i a l'Alternativa Hall.

El curt G/R/E/A/S/E d'Antoni Pinent competirà en la secció oficial d'aquest gènere. A Panorama, el públic podrà veure pel·lícules catalanes com La jungla interior (Eddie Saeta, Labrynt Films) , La tierra quieta (Col·lectiu Rucs) o Otel·lo ( Corte y Confección, Escándalo Films), entre d'altres; mentre que a Pantalla Hall es projectaran diversos treballs d'Escoles de cinema com Aquells joves, dirigida per Ferran Andrés del Màster en Documental Creatiu de la UAB. 

I en motiu del seu 20è aniversàri, el festival ha programat 20 d'anys d'Alternativa, una secció per recuperar els films i els autors més emblemàtics en la trajectòria del festival com Mercado de futuros de Mercedes Alvarez (Leve Productora, IB cinema), Finisterrae de Sergio Caballero (Eddie Saeta, Advanced Music), Vida de familia de Josep Lluís Font o Topical Spanish de Ramon Masats. 

El festival no s'oblida dels professionals del sector i acreditarà a tots aquells que vulguin assistir a les projeccions. A més, els professional del cinema estan convidats a una Jornada sobre coproducció en la que es debatran models i eines de producció i finançament. Entre els ponents de l'acte hi haurà Marta Andreu, productora de documental de creació, Stienette Bosklopper, productora de Circe Films o Maria Zamora d'Avalon, entre d'altres. Després de la jornada, Alternativa ha concertat unes sessions d'assessorament a  projectes prèviament seleccionats.

EL CCCB, la Filmoteca de Catalunya i l'Institut Francès de Barcelona aculliran la 20ª edició del festival entre el 18 i 24 de novembre. 

 

Festivals

Espanya - Barcelona

18/11/2013 - 24/11/2013

Busques una Notícia?