Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Bafici selecciona 10 produccions catalanes

En festivals

El festival de cinema independent recull èxits recents com 'El cuaderno de barro' d'Isaki Lacuesta o 'Las olas' d'Alberto Morais

Del proper 11 al 22 d’abril la capital d’argentina serà la seu mundial del cinema independent. El Bafici (Festival Internacional de Cine Independiente de Buenos Aires) celebra la seva 14ª edició amb un programa de luxe on destaquen fins a deu títols amb producció catalana. Es tracta d’un dels anys amb més ressò per al cinema català donat que hi ha presència en gairebé totes les seccions no competitives.
 
Especialment significatiu és l’apartat Trayectorias amb la selecció doble de les cintes d’Isaki Lacuesta, El cuaderno de barro i Los pasos dobles, guanyadora aquesta darrera de la Concha de Oro al Festival de San Sebastián. Un altre títol de premi és a la secció Panorama; Las olas d’Alberto Morais, que va obtenir el Golden Saint George al millor film i el Silver George per al millor actor. 
 
Més films amb trajectòria en festivals que es podran veure al Bafici són: Hollywood Talkies, estrenada a Venècia; Carta para Serra, mostrada al Festival de Locarno; Sibila, recentment vista al Cinélatino de Toulouse; On Vampyres and other symptoms, la qual formava part de la graella del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i Papà, soc una zombi, primer premi Enfants Terribles al Festival Internacional de Cine de Gijón.
 
Bafici serà igualment l’aparador per a l’estrena d’Edificio España, producció de Zentropa International Spain, un documental que recorre la decadència d’un dels gratacels més emblemàtics de Madrid.
 
Finalment, a la secció Cine+Cine participarà OFF PDV ¡RETAGUARDIA!, muntatge dels víeos que van realitzar diferents cineastes com Isaki Lacuesta, Andrés Duque, entre d'altres, utilitzant les cintes de Super8 orfes, recopilades en el projecte YourLostMemories .

Cine + Cine   

  • HOLLYWOOD TALKIES dirigit per Óscar Pérez, produced by  Eddie Saeta
  • ON VAMPYRES AND OTHER SYMPTOMS  dirigit i produït per Celia Novis
  • SIN TÍTULO (CARTA PARA SERRA) dirigit per Lisandro Alonso, produït per  CCCB, CCUT, La Casa Encendida, AC/E
  • OFF PDV ¡RETAGUARDIA!dirigit per Albert Alcoz, Greta Alfaro, David Ferrando Giraut, Daniel Cuberta, Andrés Duque, Lluís Escartín, Fernando Franco, Virginia García del Pino, Kikol Grau, Los Hijos, Isaki Lacuesta, Víctor Iriarte, Enrique Piñuel.

Odiseas del espacio (Cine y arquitectura) 

  • EDIFICIO ESPAÑA   directed by Víctor Moreno, produced by  Zentropa International Spain, Víctor Moreno

La tierra tiembla

  • SIBILA directed by Teresa Arredondo, produced by Casimúsicos Cine, Acción Cultural Española

Trayectorias

Panorama    

  • LAS OLAS , Alberto Morais, produced by Promarfi Futuro 2010, Olivo Films

Baficito  

 
Festivals

Argentina - Buenos Aires

11/04/2012 - 22/04/2012

Busques una Notícia?