Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

'Mou la teva pel.lícula més enllà del festivals!' taula rodona organitzada pel BCN Sports Film 2014

En festivals

El BCN Sports Film 2014 , organitzat per la Fundació Barcelona Olímpica i Nikita Events, és un festival que apropa el món audiovisual sobre temàtica esportiva i els seus valors al gran públic. En aquesta cinquena edició, que es durà a terme a Barcelona del 7 al 10 de maig de 2014,  el festival tindrà un caràcter competitiu.

D’entre les activitats que es realitzen paral·leles al festival, destaquem la taula rodona 'Mou la teva pel.lícula...més enllà dels festivals!' que analitzarà els diferents canals de promoció i distribució internacionals.

L’activitat comptarà amb la presència de Roland N’Guyen, consultant cinéma i el millor especialista del curtmetratge internacional (France Télévisions); Helena Moreno, consultora independent; Aritz Cirbián, responsable del departament audiovisual de Verkami; Jose Tirado, responsable de comunicació de l’agència de màrqueting i comunicació WorkingAtWeekend; Esther Calatayud, responsable de vendes per a la companyia de producció i distribució internacional DSI by Inverleigh; Tomás García, product manager de la distribuidora Homeworks Films i Terence Stevenson, membre de l’equip de Vendes Globals de la distribuïdora Dogwoof.

Podeu apuntar-vos-hi seguint el següent enllaç.

 

 

Mercats

Catalunya - Barcelona

09/05/2014 - 09/05/2014

Sector: Animació, Tecnologia, Documentals, Ficció

Festivals

Catalunya - Barcelona

07/05/2014 - 10/05/2014

Busques una Notícia?