Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Catalunya über alles! i ¿Para qué sirve un oso? triomfen a Málaga

En festivals

Les dues produccions arrabassen alguns dels guardons més destacats

El llargmetratge de Ramon Térmens, Catalunya Über Alles!, i la comèdia de Tom Fernández, ¿Para qué sirve un oso?, han aconseguit fer-se amb un lloc d'honor dins del palmarès de la 14ª edició del Festival de Cinema Espanyol de Màlaga.

Les cintes han obtingut tres guardons cadascuna: la proposta de Térmens ha rebut la Biznaga de Plata Premi Especial del Jurat i una menció especial per a l'actor Babou Cham, a més del Premi Especial del Jurat Jove a la Millor Pel·lícula; per la seva banda, la cinta de Fernández ha estat distingida amb les Biznagas de Plata Premi al Millor Muntatge, Actriu de Repartiment (Geraldine Chaplin) i Millor Direcció.    

Dins de la secció Territori Llatinoamericà la producció de Mediapro, Versátil Cinema i Cinekdoque, La vida útil, ha aconseguit el Premi Especial del Jurat. Per últim a l'apartat documental, Al final de la escapada d'Albert Solé ha fet doblet amb la Biznaga de Plata Segon Premi i Biznaga de Plata Premi del Públic. Aquests guardons es sumen al Premi Eloy de la Iglesia, que ha reconegut la trajectòria del jove realitzador català Isaki Lacuesta.

Festivals

Espanya - Màlaga

26/03/2011 - 02/04/2011

Notícies relacionades
Busques una Notícia?