Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

7 produccions catalanes viatjaran al Festival Internacional de Cine de Guadalajara

En festivals

El FICG celebra la seva 34 edició del 8 al 15 de març i ja ha anunciat la llista completa de la competència oficial on s’hi troben set produccions catalanes.

El Festival de Guadalajara és la trobada cinematogràfica més important de Llatinoamèrica. És un punt de trobada pels professionals nacionals i internacionals del sector i pels milers de persones que hi assisteixen. L’any 2018 Catalunya fou el convidat d’honor, fet que va donar gran visibilitat al cinema català. Aquest any, 7 produccions catalanes hi seran presents:

 

 • Miriam menteix de Natalia Cabral i Oriol Estrada (Mallerich Films Paco Poch, Faula Films) i  Petra de Jaime Rosales (Fresdeval Films, Wanda Vision, Oberon Cinematogràfica, Les Productions Balthazar, Snowglobe) es troben la secció Llargmetratge Internacional de Ficció. 
   
 • Apuntes para una película de atracos de León Siminiani (Pandora Cinema, Tusitala PC, Avalon PC) opta al premi en la secció Llargmetratge Iberoamericà Documental. 
   
 • Los rollitos de primavera de Jezebel de Joan-Pol Argenter (El dedo en el ojo, Bande apart) es troba en la secció Curtmetratge Iberoamericà. 
   
 • Black is Beltza de Fermin Muguruza (Black is Beltza AIE,Talka Records&Films,Setmagic Audiovisual,Elkar) opta al Premi Internacional de Llargmetratge d’Animació. 
   
 • Objectes de rebuig de Luis Renteria (Futurr) seleccionat pel Premi Internacional Rigo Mora de Curtmetratge d’Animació. 
   
 • Rapsodia Sueca de Fran Ruvira (Intropía Media, Les Films d'Ici) està seleccionada al Encuentro de Coproducción en Guadalajara, al igual que Mamacruz de Patricia Ortega (Mandrágora Films, FilmAndo, Amorylujo, EICTV).


Més informació sobre FICG- Festival Internacional de Cinema de Guadalajara 2019 en aquest enllaç

Festivals

Mèxic - Guadalajara

08/03/2019 - 15/03/2019

Busques una Notícia?