Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Cinema català al D'A

En festivals

'La propera pell' d'Isaki Lacuesta i Isa Campo clausurarà el festival

El D’A, Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona (21 d'abril a 1 de maig) que enguany arriba a la seva sisena edició ha anunciat la seva programació que inclou 8 produccions catalanes.

A la secció Talents, secció competitiva del festival, que acull una selecció de pel·lícules de directors amb un màxim de tres films en la seva filmografia, trobem tres produccions catalanes:  Oleg y las raras artes d'Andrés Duque (Intropía Media, Estudi Playtime, Lluís Miñarro) que va tenir la seva première mundial a la darrera edició del Festival de Rotterdam; Nos parecía importante de Marc Ferre i El perdut de Cristophe Farnarier (DDM, Cosmographe Productions, Pantalla partida).

A la mateixa secció però fora de competició es podrà veure l'òpera prima de Mauro Herce, Dead Slow Ahead (Nanouk Films, Televisió de Catalunya, Bocalupo Films, El Viaje Producciones) que va guanyar el premi especial del jurat al Festival de Locarno.

També es podran veure a la sessions especials les pel·lícules Les amigues de l'Àgata de Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius, Marta Verheyen (Universitat Pompeu Fabra, Lastor Media) i Famèlic Sessions d'Àlex Sardà (Nanouk Films).

L'últim film de Carles Torras Callback (Zabriskie Films) es projectarà a la secció Transicions i, finalment, La propera pell,  co-dirigida per Isaki Lacuesta i Isa Campo i protagonitzada per Sergi López, Emma Suárez i Àlex Monner, clausurarà el festival (Corte y Confección de Películas, La Termita Films, Bord Cadre Films, Sentido Films).

Festivals

Catalunya - Barcelona

22/04/2016 - 01/05/2016

Notícies relacionades
Busques una Notícia?