Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Cinema català a Karlovy Vary

En festivals

LA MOSQUITERA d'Agustí Vila, CIRCUIT de Xavier Ribera-Perpiñá, i el documental GARBO: L'HOME QUE VA SALVAR EL MÓN presència catalana al Festival Karlovy Vary

Encara no és oficial, però d'aquí poques setmanes Karlovy Vary anunciarà graella amb una important representació de cinema català. Les informacions que van arribant a Catalan Films & TV han permès conèixer la presència destacada de tres films catalans en el certamen xec.

Per una banda La Mosquitera, d'Agustí Vila, produïda per Eddie Saeta i Televisió de Catalunya i protagonitzada per  Geraldine Chaplin, Martina García, Emma Suárez, Eduard Fernández i Àlex Brendemühl. Per altra banda el multipremiat documental dirigit per Edmond Roch, Garbo: l'home que va salvar el món, una producció d' Ikiru Films, Televisió de Catalunya, Centuria Films i Colosé Producciones, estarà present en la secció Variety Critic Choice. I, per últim, Circuit, dirigit per Xavier Ribera i produït per Amas i Televisió de Catalunya participarà en la secció competitiva Forum of Independents.

El Festival de Karlovy Vary sempre s'ha mostrat molt proper a la cinematografia catalana i realitzadors com Enric Miró, Lluís Miñarro, Ventura Pons Agustí Villaronga o Claudia Llosa han estat inclosos en els seus programes.

Festivals

República Txeca - Karlovy Vary

02/07/2010 - 10/07/2010

Notícies relacionades
Busques una Notícia?