Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Presència catalana al Festival de Cinema Espanyol de Nantes

En festivals

'L'acadèmia de les muses', 'La novia' i 'Truman' entre els seleccionats

La 26ª edició del Festival de Cine Espagnol de Nantes se celebrarà a la ciutat francesa del 17 al 30 de març de 2016 i comptarà amb la projecció de més de trenta pel·lícules, una desena de les quals és de producció catalana.

Dins de la secció oficial, L’acadèmia de les muses ’, La novia i Truman competiran pel premi Jules Verne a millor llargometratge de ficció. També Cartes a Maria, Filosofía entre rejas i 'No estamos solos ' han estat seleccionades en la secció dedicada al documental. Per la seva banda, ‘Techo y comida’  optarà al premi a millor òpera prima.

En aquesta edició, el festival rendeix homenatge al director Fernando León de Aranoa, que presentarà algunes obres de la seva trayectoria, entre elles, el seu treball més recent Un dia perfecte. Una altra particularitat d’enguany, és el cicle que el festival dedica a la Guerra Civil, amb títols que van des del 1936 al 2016. Es podran veure pel·lícules de producció catalana com ‘Terra i Llibertat’ o ‘Cartes a Maria’.

Paral·lelament, el festival organitza conferències, Q&A, exposicions i altres cicles al voltant del cinema i la cultura espanyola.

Festivals

França - Nantes

17/03/2016 - 30/03/2016

Busques una Notícia?