Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Comencen els preparatius del 43è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges

En festivals

Per tercer any consecutiu, Catalan Films & TV, juntament amb Televisió de Catalunya, organitza diferents jornades professionals de cara a la indústria audiovisual catalana.

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges ha fet un primer avanç de la seva programació i ens confirma la presència de vàries pel·lícules de producció catalana. La pel•lícula inaugural, com ja s'havia anunciat prèviament, serà Los ojos de Julia, de Guillem Morales, produïda per Rodar y Rodar. La secció oficial fantàstic acollirà, a més, la premiere espanyola d'Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives, del director tailandès Apichatpong Weerasethakul; Agnosia, d'Eugenio Mira, produïda per Roxbury Pictures i 14 dies amb Víctor, dirigida per Román Parrado i una producció d'Arcadia Motion Pictures. Com a sessió especial fora de competició dins l'apartat Noves Visions es projectarà Finisterrae, de Sergio Caballero.

Dins el marc del Festival, que es celebra a Sitges del 7 al 17 d'octubre del 2010, Catalan Films & TV, juntament amb Televisió de Catalunya, organitza una sèrie d'activitats per a la indústria cinematogràfica.

En primer lloc, el dia 15 d'octubre, se celebrarà la jornada de videojocs, aquest any en la seva tercera edició. El programa consta de quatre ponències sobre "Audiovisual i videojocs", les superproduccions per videoconsola i les noves estratègies "low cost". "Les xarxes socials", la realimentació entre els dos universos, el de les xarxes socials i de l'audiovisual. "Cool Hunting", tendències en audiovisual i videojocs. I "3D", la producció audiovisual en 3D pot ser una superproducció o bé ajustar-se a costos més raonables. Els ponents d'aquestes jornades s'aniran confirmant en les properes setmanes. A més a més s'està organitzant una trobada de coproducció entre la indústria catalana i la brasilera i italiana. La jornada seguirà l'esquema i el format dels anys anteriors amb la presentació de les diferents indústries, dels diferents projectes de coproducció en fase de desenvolupament i seguidament es mantindran meetings one-to-one entre els productors dels diferents països. Aquesta trobada entre les diferents indústries de Brasil i Itàlia es veurà reflectida també en la selecció de pel·lícules del Festival que incorporarà en la seva graella un focus transversal amb aquests dos països.

Festivals
Notícies relacionades
Busques una Notícia?