Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Anunciada la selecció catalana del festival DocsBarcelona

En festivals

El DocsBarcelona ha anunciat les pel·lícules de participació catalana seleccionades al festival (25-31 Maig), que se sumen als 14 projectes seleccionats pels pitchings del mercat.

Inaugurarà el festival la pel·lícula de Ben Lewis La llista de Falciani (Polar Star Films, Televisió de Catalunya) el dimecres 27 de maig.

En la Secció Oficial trobem la recentment premiada a Màlaga El tram final d’Òscar Pérez (Getsemaní Produccions) i Game Over d’Alba Sotorra (Loto Films)

Fora de competició, en les sessions especials es projectarà Ajoblanco, crónica en rojo y negro de David Fernández de Castro  (Lastor Media), Las Sinsombrero de Tània Balló, Serrana Torres i Manuel Jiménez Núñez (Intropía Media) i Temps de caritat de Joan López Lloret.

En la secció Docs&Teens dedicada als joves es projecta Mirant Amunt d’Oriol Martínez i Enric Ribes (La Lupa).

I finalment a la secció Doc-U, dedicada a la producció documental universitària a Catalunya hi trobem representant la Universitat de Barcelona, A la Utopia de Gemma Monzó i Prólogo d’Elena Pauné. Des de l’Escac hi participen Cartes al meu fill de Nina Solà, Reborn de Carles Farró i Ayiti Cheri de Júlia Girós. Call me Johnny, please de Marta Diego, Dos por uno de Carolina Romillo Marín i El sonido de Daniel Granado són les nominades de la Universitat Ramon Llull. Aigua de secà de Ssoí Ramon, En el bar d’Itsaso Arizkuren i Puño y metal de Víctor Alonso són les seleccionades de la Universitat Pompeu Fabra. I Pasos de Seda de Érika Sánchez hi serà present per part de la Universidad de Antioquia de Colòmbia.

Mercats

Catalunya - Barcelona

28/05/2015 - 29/05/2015

Sector: Documentals

Festivals

Catalunya - Barcelona

25/05/2015 - 31/05/2015

Notícies relacionades
Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya