Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Produccions catalanes al festival DocsBarcelona 2014

En festivals

DocsBarcelona, el Festival Internacional de Documentals de Barcelona, celebra la seva XVII edició del 26 de maig a l’1 de juny de 2014.

 

 

 

SECCIÓ OFICIAL

  • Bugarach , de Ventura Durall, Sergi Cameron i Salvador Sunyer ( Nanouk Films, Televisió de Catalunya, Filmtank)
  • Un lloro a l'orxateria , d'Ines Thomsen (Polar Star, Filmtank)
  • Demonstration, Victor Kossakovsky i 32 estudiants (Victor Kossakovsky Films, Master Documental Creatiu IDEC - Universitat Pompeu Fabra)

SESSIONS ESPECIALS

SENSE FICCIÓ

  • Avi, et treuré d'aquí, de Montse Armengou i Ricard Belis (Televisió de Catalunya)
  • Món petit,  de Marcel Barrena (Umbilical Produccions , Corte y Confección de Películas , Televisió de Catalunya , Televisión Española - TVE)
  • Modernisme, una història de destrucció, Lluís Permanyer (Televisió de Catalunya)

DOCS & TEENS

  • Entre el cel i la terra , de Tono Folguera, David Fernández i Román Parrado (Lastor Media, S.L. , Intropía Media , Televisió de Catalunya)

NOVES VISIONS

  • El domador de peixos, de Roger Gómez, Dani Resines (El Cangrejo)

Aquest any, el festival inaugura una nova secció, el DOC-U, dedicada a la producció documental universitària a Catalunya,Un espai d’exhibició per als estudiants de Grau de Comunicació Audiovisual de diverses universitats catalanes (ESCAC, UAB, UB, UPF, URL, URV i UV). Els títols inclosos en aquesta secció són: A los dos lados del espejo, (Iris Carrera /URV), Dinosaurios (Joaquim Barceló, Amanda Gómez / URL), Espés (Tànit Fernández, Isaac Rodríguez / UPF), Huellas de ausencia (Ana Monrás / ESCAC), Més important que pregar (Núria Ishii Balagueró / UVIC), Mar de fons (Ariadna Rodríguez Masià / URL), Mariataronja5dilluns (Anna Fernàndez / UB), Marta y el observador mudo (Itsaso Arizkuren, Laura Picallo, Pol Rebaque / UPF), Roda, aire, aigua (Jordi Moll / UAB), Sobre la marxa (Jordi Morató / UPF).

 A més del festival, DocsBarcelona compta amb el Pitching Forum, que és un mercat de finançament i difusió per a la indústria documental, un espai on els creadors i productors poden donar a conèixer els projectes documentals a potencials finançadors i distribuïdors. D'entre els projectes seleccionats per a participar-hi trobem quatre documentals catalans. 

També hi ha 16 projectes de la indústria catalana seleccionats pels Speed Meetings 2014 , una nova iniciativa impulsada conjuntament amb Catalan Films & TV.

Per últim, enguany per primera vegada, en el marc del festival hi haurà El taller de desenvolupament de projectes, un taller pràctic dirigit a directors i productors que tenen un projecte documental en fase de desenvolupament. Al taller, impartit per Joan Gonzàlez, es proporcionarà la metodologia i les eines adequades perquè els participants tinguin èxit en la producció i el desenvolupament de documentals d'ambició internacional. Hi participen 7 projectes catalans.

 

Mercats

Catalunya - Barcelona

27/05/2014 - 29/05/2014

Sector: Documentals

Festivals

Catalunya - Barcelona

27/05/2014 - 02/06/2014

Notícies relacionades
Busques una Notícia?