Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Dues produccions catalanes al FIPADOC 2019

En festivals

Del 22 al 27 de gener se celebra el Festival Internacional de Documentals- FIPADOC, a la ciutat francesa de Biarritz. En aquesta edició, dues produccions catalanes han estat seleccionades.

El FIPADOC, abans conegut com FIPA, és una de les exhibicions internacionals de documentals produïts arreu del món més destacats. Durant cinc dies es projecten més de 100 pel·lícules amb l’assistència de més de 28.000 espectadors, cineastes I professionals del món audiovisual

A més del festival, el FIPADOC inclou en la seva programació els Industry Days. Del 23 fins al 25 de gener els professionals assistents al festival, provinents d’arreu d’Europa, es poden reunir i conèixer a possibles socis/es. El convidat d’honor d’aquesta edició és Alemanya. 

Les pel·lícules seleccionades inclouen tots els formats i participen en tres categories principals de premis: documental internacional, documental francès i documental musical. Altres produccions competiran per premis especials com el Mitrani, el premi del Públic (escollit pel públic de la categoría Francophone Panorama), el premi Erasmus+ (la millor película de la categoría de nous talents) i el premi del Jurat per joves europeus

En la secció Panorama de la Creació Francòfona el llargmetratge biogràfic Miró contra Miró d’Albert Soler (La Compagnie des Phares et Balises (CPB), Minimal Films, RMN - Réunion des Musées Nationaux, ARTE France, Avrotros, Televisió de Catalunya, Planète+, IB3) ha sigut la producció catalana seleccionada. 
 
D’altra banda, en la secció Les Remarqués s’hi troba Operació Globus d’Ariadna Seuba (Rolling Basis Films, Televisió de Catalunya,Guillermo F Florez Films). 


Més informació sobre FIPADOC 2019.

Busques una Notícia?