Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

El cinema català, present a la 10ª edició de Les Arcs Film Festival

En festivals

El Festival se celebrarà del 15 al 22 de desembre a la població francesa de Les Arcs (Paradiski). Aquest any, 4 de les 120 produccions seleccionades són catalanes.

Les Arcs Film Festival és un dels festivals culturals més importants centrat a promocionar la diversitat europea i els seus talents. Ubicat en una de les estacions d’esquí més grans del món, el festival ofereix un ampli programa ple de cinema, música, esdeveniments professionals I moltes altres activitats.

Aquesta edició del festival celebra el seu 10è aniversari, és per això que s'ha creat el 10th edition special programme, on es projectaran alguns dels films sel.leccionats des de la seva primera edició. Entre aquests, es troba Blancanieves de Pablo Bergel (Arcadia Motion Pictures, Noodles Production, Nix Films, The Kraken Films, Sisifo Films AIE).

Del 15 al 18 de desembre tindrà lloc el conegut Coproduction Village, 3 dies dedicats als professionals interessats en noves col·laboracions amb els projectes seleccionats per l’equip del festival. Aquesta edició 20 llargmetratges europeus en desenvolupament han sigut seleccionats i la producció catalana present serà Totes i Cadascuna de Anna Zohra Berrached, Carla Simón, i Meritxell Colell (Alhena Production). 

Pel que fa a la secció Work In Progress, sessió on 15 productors presenten les seves obres després de la visualització de 6-8 minuts d’aquestes davant la indústria professional, Sense Sostre de Xesc Cabot i Pep Garrido (Alhena Production, Atiende Films) hi serà present. 

Finalment, com a novetat d’aquest any, s’ha creat la secció Talent Village. L’objectiu és fer crèixer una nova generació de directors/es ambiciosos a través d’un workshop a Lyon on els seleccionats presentaran el seu primer projecte als professionals. Entre els seleccionats s’hi troba Joan Vives Lozano amb la seva producció L'Escarabat al Final del Carrer (ESCAC Films), curtmetratge seleccionat al Clermont Ferrand IFF. 

En aquest enllaç trobareu més informació sobre Les Arcs Film Festival. 

Busques una Notícia?