Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Cinema català a la Berlinale 2016

En festivals

El Festival Internacional de Cinema de Berlín ha seleccionat el curtmetratge català En la azotea, digirit per Damià Serra i produït per ESCAC Films. El curt competirà a la secció Berlinale Generation KPLUS, dedicada especialment al públic jove, i optarà al premi Crystal Bear. En la azotea és un dels set curtmetratges seleccionats pel programa ShortCat 2016 i que Catalan Films & TV està distribuint als principals festivals internacionals.

La secció Culinary Cinema s’obrirà amb la pel·lícula Campo a través. Mugaritz, intuyendo un camino de Pep Gatell i la Fura dels Baus. I la pel·lícula Tras el cristal (1987), d’Agustí Villaronga sera homenatjada, entre d'altres films, en motiu de la celebració del trentè aniversari dels Teddy Award del festival, l’únic guardó LGBTIQ oficial d’un festival de classe A al món.

El projecte Estiu 1993 , de Carla Simón (Inicia Films), ha estat seleccionat al Project Labs que forma part del campus Berlinale Talents del festival, on la productora Valérie Delpierre tindrà l'oportunitat de presentar el projecte.

Paral·lelament al festival, se celebra l’European Film Market on es projectaran  als Market Screenings 12 títols catalans: Un dia perfecte per a volar  de Marc Recha (Batabat Produccions ), L’adopció de Daniela Fejerman (Tornasol Films, Messidor Films, Lietuvos Kino Studija UAB, Ahil UAB), Barcelona nit d’hivern de Dani de la Orden (Sábado películas, El Terrat), Techo y comida dirigirá per Juan Miguel del Castillo  (Diversa Audiovisual), Palmeras en la nieve de Fernando González Molina (Nostromo Pictures, Palmeras en la Nieve AIE, Atresmedia Cine), Requisitos para ser una persona normal de Leticia Dolera (Corte y confección de películas, El estómago de la vaca, Telefónica films), Segon origen de Carles Porta (Antártida Producciones, Ipso Facto Productions), Incidencias de José Corbacho i Juan Cruz (Filmax), La novia dirigida per Paula Ortiz (Get in the Pictures Productions, Cine Chomatix KG, Aragon Televisión), The Chosen d’Antonio Chavarrías (Oberon Cinematográfica), El mal que els homes fan de Ramon Termens (Segarra Films, S.L.) i Vulcania dirigida per José Skaf (Zentropa Spain, Zentropa Sweden, Ran Entertainment).  

Com cada any, Catalan Films & TV compta amb un estand a l'European Film Market (EFM). Una cinquantena d’empreses catalanes entre productors, distribuïdors i agents de vendes viatjaran a la capital alemanya a la recerca de projectes, coproductors o vendes

Consulta el line-up de Catalan Films & TV

Festivals

Alemanya - Berlin

11/02/2016 - 21/02/2016

Notícies relacionades
Busques una Notícia?