Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Èxit de les activitats de Catalan Films & TV al Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

En festivals

Buried rep a Sitges el premi Méliès d'Or al Millor Film Fantàstic Europeu

Dins el marc del Festival Internacional del Cinema Fantàstic de Catalunya, Catalan Films & TV va organitzar diferents activitats paral·leles que van obtenir una molt bona acollida per part de la indústria.

Destacar sobretot l'èxit de públic de la III Jornada de Cinema i Videojocs organitzada conjuntament entre Televisió de Catalunya i Catalan Films & TV. D'aqui unes setmanes disposarem d'un resum de la jornada el qual tindreu a la vostra disposició. El dia 14 d'octubre s'havia celebrat també la jornada de coproducció entre Brasil, Catalunya i Itàlia on van participar uns 70 productors.

A més a més, el dia 13 d'octubre Egeda va celebrar el seu Consell d'Administració on es va signar una carta d'intenció entre l'entitat de gestió i Catalan Films & TV segons la qual es crearà una plataforma de visionat que s'anomenarà VEOCatalanFilms.cat, a través del portal de streaming Filmotech.com, per al visionat d'obres de l'audiovisual català destinades a la promoció internacional en festivals, mercats, trobades de coproducció i comunitats catalanes a l'exterior. Per últim l'èxit català a Sitges es va tancar amb el premi Méliès d'Or atorgat al film Buried, de Rodrigo Cortés, produït per Versus Entertainment.

Festivals
Notícies relacionades
Busques una Notícia?