Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

7 títols catalans participaran al Festival Cinematogràfic Internacional d'Uruguai 2019

En festivals

El festival tindrà lloc del 17 al 28 d'abril a Uruguai.

El festival està enfocat tant a curtmetratges com a llargmetratges llatinoamericans i internacionals amb l'objectiu de promoure qualitat cinematogràfica, valors creatius I humans. La programació d'enguany inclou 7 produccions catalanes.

Petra de Jaime Rosales (Fresdeval Films, Wanda Vision, Oberon Cinematogràfica, Les Productions Balthazar, Snowglobe) participarà en la secció de Competència de Llargmetratges Internacionals (Focus Espanya).

Apuntes para una película de atracos de León Siminiani (Pandora Cinema, Tusitala PC, Avalon PC) i Love me not de Lluís Miñarro (Eddie Saeta) es troben en la secció Competència Iberoamericana (Focus Espanya).

Carelia: Internacional amb monument d'Andrés Duque (Andrés Duque) participarà a Competència Cinema de Drets Humans (Focus Espanya).

Suc de síndria d'Irene Moray (Distinto Films), curtmetratge que forma part del programa Shortcat 2019, competirà en la secció Curtmetratges Internacionals.

Finalment, Ainhoa, yo no soy esa de Carolina Astudillo (Un Capricho de Producciones) i Trinta Lumes de Diana Toucedo (Diana Toucedo Films, Televisión de Galicia, Lasoga Films) participaran en la secció Focus Espanya.

Més informació sobre el Festival Cinematogràfic Internacional d'Uruguai 2019 en aquest enllaç.

Festivals

Uruguai - Montevideo

17/04/2019 - 27/04/2019

Busques una Notícia?