Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Gran presència de pel·lícules catalanes al Festival de Màlaga

En festivals

¿Para qué sirve un oso? de Versátil Cinema inaugura el certamen

La 14 ª edició del Festival de Cine Español de Málaga comptarà amb una destacada presència del cinema català. La gala inaugural anirà a càrrec de l'última comèdia de Tom Fernández ¿Para qué sirve un oso? (Versátil Cinema, Alta Producción). A la secció oficial a competició es presentaran Open 24 hores de Carles Torras (Zabriskie Films) i Catalunya Über Alles de Ramon Termens (Segarra Films), dos realitzadors que, casualment, van fer conjuntament  el seu debut  amb el llargmetratge de vides creuades Joves (Zip Films ).

També a la secció documental a concurs trobem fins a cinc títols catalans: Al final de la escapada de Albert Solé (Minimal Films); Esquivar y pegar, dirigit per Juanjo Giménez i Adán Aliaga (Nadir Films, Jaibo Films); El niño Miguel de Nacho Martín (producció de Nacho Martín i Gerard Ferré); Queridísimos intelectuales (del placer y el dolor) de Carlos Cañeque (Anareia Films) i Morir de día de Laia Manresa i Sergi Dies (Estudi Playtime, Únicamente Severo Films, La Virreina Centre de la Imatge, Televisió de Catalunya). A més, la guanyadora dels Goya Bicicleta, cullera, poma de Carles Bosch (Cromosoma, Xarxa de Televisions Locals, Televisió de Catalunya, TVE) es projectarà a la secció de documentals d'estrena.  

D'altra banda, a la secció ZonaZine, es programarà La sombra del sol de David Blanco (Batea Films); film que narra la peculiar relació entre Claudio, un indigent disminuït psíquic, i Pelé, un hippy que també viu al carrer.Altres títols catalans formaran part de l'homenatge al realitzador Isaki Lacuesta, mereixedor aquest any del Premi Eloy de l'Església, que reconeix la trajectòria dels joves creadors la trajectòria dels quals s'allunya  dels cànons establerts. Destaca la programació, fora de concurs, del llargmetratge documental La noche que no acaba (KaBoGa, TCM Original) sobre l'estància de l'actriu Ava Gadner a Espanya.

Festivals

Espanya - Màlaga

26/03/2011 - 02/04/2011

Notícies relacionades
Busques una Notícia?