Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

8 produccions catalanes seleccionades a IDFA

En festivals

El festival se celebrarà del 16 al 27 de novembre a Amsterdam

El Festival Internacional de Documentals d'Amsterdam (IDFA) que se celebrarà del 16 al 27 de novembre, ha seleccionat enguany cinc produccions catalanes.  

El llargmetratge documental In loco Parentis de Neasa Ni Chianain (Gris Medio, Soilsiu) competirà a la secció oficial del certamen. Mentre que a la secció Panorama es podran veure Priorat de David Fernandez de Castro (Lastor Media, Un Capricho de Producciones, Televisió de Catalunya ), La Chana de Lucija Stojevic (Noon Films, Bless Bless Productions, TVE, RTÉ) i Cucli de Xavier Marrades. Aquesta secció està formada per pel·lícules d’arreu del món, que conviden a la reflexió, tant en la seva forma com en els temes dels quals parlen.

Dead Slow Ahead de Mauro Herce  (Nanouk Films, Televisió de Catalunya, Bocalupo Films, El Viaje Producciones) forma part de la secció The Quiet Eye, una sessió especial que presenta el ‘slow documentary’, basat en l’experiència del temps com una realitat. El programa consta de nou documentals que parlen de la bellesa i la crueltat d’allò petit, del dia a dia.

A banda, tres projectes catalans han estat seleccionats al Forum: Constructing Albert, dirigit per Jordi Luque i Laura Collado, i prodruït per Trueday Films i Televisió de Catalunya, Konfiguration de Lucy Hawking (Visyon, Pure Grass Films) i Veterans de Lola Arias (BWP, Gema Films).

Mercats

Països Baixos - Amsterdam

21/11/2016 - 23/11/2016

Sector: Documentals

Festivals

Països Baixos - Amsterdam

16/11/2016 - 27/11/2016

Busques una Notícia?