Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Cinc produccions catalanes viatjaran a l’Istanbul International Film Festival 2019

En festivals

El festival tindrà lloc del 5 al 16 d’abril

L’Istanbul International Film Festival, l’esdeveniment cinematogràfic més antic de Turquia, ha anunciat la seva programació, que inclou cinc produccions catalanes. 

En la secció Best of Fests, dedicada a l’estrena del més destacat dels últims festivals internacional i a reflectir les tendències actuals del cinema, participen Petra de Jaime Rosales (Fresdeval Films, Wanda Vision, Oberon Cinematogràfica, Les Productions Balthazar, Snowglobe) i Yuli d’Icíar Bollain (Morena Films, Galápagos Media, Hijo de Ogún A.I.E, Potboiler Productions, Match Factory Productions).

A Antidepressant, secció que recull pel·lícules d’humor que diverteixen al mateix temps que fan pensar a l’espectador, participa la producció de Gaston Duprat Mi obra maestra (Mediapro, Televisión Abierta, Arco Libre).

Finalment, en la secció Where are you my love?, on es recullen pel·lícules on es defensa l’amor lliure, trobem Breve historia del planeta verde de Santiago Loza (Zentropa Spain, Anavilhana, Constanza Sanz Palacios Films, Autentika Films) i la història d’amor d’Elisa i Marcela d’Isabel Coixet (Rodar y Rodar, Zenit TV, La Nube Películas, TV3-Televisió de Catalunya). 


Més informació sobre l’Istanbul International Film Festival 2019 en aquest enllaç

Festivals

Turquia - Istanbul

05/04/2019 - 16/04/2019

Busques una Notícia?