Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

La indústria de l'animació catalana present al Stuttgart Festival of Animated Film

En festivals

La 22ena edició del Stuttgart International Festival of Animated Film, que es celebra del 5 al 10 de maig, comptarà amb la presència d’onze companyies d’animació catalanes, delegació organitzada per Catalan Films & TV.
En el marc del festival dues produccions catalanes han estat seleccionades. En la secció Panorama es projectarà Bendito Machine -Pull the Trigger de Jossie Malis mentre que a la secció Film Tricks for Kids Series participa la producció Cleo d’Ana-Sánchez Gijón (Imira Entertainment).
 
El festival ha organitzat una retrospectiva del treball de la productora I+G Stop Motion formada per Anna Solanas i Marc Ribes on es podran veure les produccions Lupe&Bruno, Violeta, Cabaret KadneLes bessones del carrer Ponent, Grand Prix, Canis i Bloquejats i Apilat  i un Focus on Catalonia on estudis catalans explicaran la seva trajectòria.
 
Dins el marc del festival es celebra l'Animation Production Day, una plataforma per a la indústria internacional  de l'animació. Coincidint amb el Focus on Catalonia s’ha organitzat una presència notable d’empreses catalanes amb productores  com Apeman Studio, Imira Entertainment, Magoproduction, Motion Pictures, Planeta Junior, Teidees, Tomavistas i Screen 21 que es presentaran davant productors, distribuïdors, agents de vendes i socis inversors per tal de facilitar l’intercanvi i el networking entre els participants. A més, el projecte Mironins de la productora Cornelius Films ha estat el projecte seleccionat de la trobada.

Line-Up Catalan Films & TV

Festivals

Alemanya - Stuttgart

26/04/2016 - 01/05/2016

Busques una Notícia?