Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

'Ayer no termina nunca' premiada al Festival de Málaga

En festivals

El film 'Frontera' que participava a la secció Zonacine s'enduu dos destacats premis

El llargmetratge d’Isabel Coixet (Miss Wasabi Films, A Contracorriente Films) i l’opera prima de Manuel Pérez, Frontera (Cornelius Films), han estat reconeguts pel jurat de la 16ª edició del Festival de Cinema Espanyol de Màlaga.

Ayer no termina nunca , que participava a la secció oficial del certamen, ha guanyat la Biznaga de Plata Premi Especial del Jurat i la seva protagonista Candela Peña ha rebut el Premio ex aequo a la Millor Actriu.  A més, la producció s’ha endut els premis a la Millor Fotografia “Premio deluxe” i al Millor Muntatge.

Per la seva banda, la producció de Cornelius Fims, Frontera de Manuel Pérez, un film sorgit de la cooperació entre presos i professionals del cinema, rodat integrament a la presó de Quatre Camins i que formava part de la secció Zonacine, ha estat guardonada amb la Biznaga de Plata al Millor director Manuel Pérez i al Millor actor Christian Dolz.
Dins de la secció Territori Llatinoamericà la coproducció d’Oberon Cinematogràfica, Colosio, el asesinato ha obtingut el premi al Millor Actor. Mentre que el llargmetratge Fill de Caín de Jesús Monllaó (Life & Pictures,Fosca Films,Televisió de Catalunya,Salto de Eje PC), que competia a la secció oficial, ha rebut el Premi Asecan Opera Prima que atorga l’Asociacion de Escritoras y Escritores Cinematográficos de Andalucía.
Festivals

Espanya - Màlaga

20/04/2013 - 27/04/2013

Busques una Notícia?