Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Presència catalana al Festival Márgenes

En festivals

El Festival Márgenes celebra una nova edició del 21 de novembre al 20 de desembre a diverses ciutats del món com Barcelona, Ciutat de Mèxic, Madrid, Còrdova, Montevideo i Santiago de Xile. Aquest any, 5 produccions catalanes formaran part del festival. 

Entès com un festival transoceànic, amb exhibició en línia i presencial simultània, Márgenes s’enfoca a les noves narratives audiovisuals procedents d’Espanya, Portugal I Amèrica Llatina i reflexiona sobre el cinema i la societat contemporània. 

Les produccions catalanes que aquest any participen en el Festival Márgenes són: 

En la Secció Oficial, on han estat seleccionades 13 pel·lícules de 5 nacionalitats diverses, s’hi troben els documentals Casa de Ningú d’Ingrid Guardiola (Boogaloo Films) i Ainhoa, yo no soy esa de Carolina Astudillo (Un Capricho de Producciones). 


Pel que fa a la novetat d’aquest any, la competició Escáner, Amb el vent de Meritxell Colell (Polar Star Films, Habitación 1520, Paraiso Production) és la producció catalana que es troba entre les 9 pel·lícules d’aquesta secció. 


El cicle de cinema contemporani “El espectáculo en la era millennial” reflexiona sobre el sistema que descrivia Guy Debord l’any 1967 en el seu assaig “La sociedad del espectáculo”. La producció catalana seleccionada és Quiero lo eterno de Miguel Ángel Blanca (Boogaloo Films).

Finalment, Entre Dues Aigües d’Isaki Lacuesta ( La Termita Films, Bteam Pictures, Mallerich Films , Bord Cadre Films Sarls, All Go movies, Studio Indie Productions) es troba en la secció Pases Especiales, on es projecten produccions fora de concurs.

Més informació

Festivals

Espanya - Madrid

21/11/2018 - 21/12/2018

Busques una Notícia?