Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Presència catalana al Göteborg Film Festival 2019

En festivals

Del 25 de gener al 4 de febrer se celebrarà el Göteborg Film Festival a Suècia. Aquesta edició 5 produccions catalanes han sigut seleccionades a participar en el festival.

El Göteborg Film Festival és el festival de cinema més destacat dels països nòrdics i aquest  any celebra la seva 42a edició. Cada any l’equip del festival viatja arreu del món per escollir les pel·lícules que volen portar a la seva ciutat. Per tant, els objectius principals del festival són establir-se com a festival referent en tot el món i utilitzar el mateix festival com una via per donar a conèixer el nou cinema nòrdic al món. 

A més del festival en si, el Göteborg Film Festival ofereix una secció de mercats coneguda com el Nordic Film Market, uns 40 seminaris, així com música en directe i exhibicions d’art entre altres coses. 

Dia 2 de febrer es farà l’entrega dels Dragon Awards i es decideixen els guanyadors del festival. A continuació us indiquem quines són les produccions catalanes que estaran presents en el festival: 

- Petra de Jaime Rosales (Fresdeval Films, Wanda Vision, Oberon Cinematogràfica, Les Productions Balthazar, Snowglobe), ha sigut seleccionada en la secció International Competition.

- Teatre de Guerra de Lola Arias (Gema Films,Sutor Kolonko,Sake Argentina,BW) estarà present en la secció Visionaies.

I finalment, tres produccions catalanes han sigut seleccionades en la secció Five Contents:

- Black is Beltza de Fermín Muguruza (Black is Beltza AIE,Talka Records&Films,Setmagic Audiovisual,Elkar)

- Yuli d’Iciar Bollain ( Hijo de Ogún A.I.E.,Morena Films, S.L.,Potboiler Productions Limited,Producciones de la 5ta. Avenida,Galápagos Medi)

- Mi obra maestra de Gaston Duprat (Mediapro, Televisión Abierta, i Arco Libre)


En aquest enllaç trobareu més informació sobre el Göteborg Film Festival

Festivals

Suècia - Göteborg

25/01/2019 - 04/02/2019

Busques una Notícia?