Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Presència catalana a la competició oficial del Festival de Guadalajara

En festivals

'El ciudadano ilustre', 'Política,manual de instrucciones' i 'Sasha' entre les seleccionades

El Festival Internacional de Cinema de Guadalajara que se celebrarà del 10 al 17 de març avança la seva programació en competició oficial on s’inclouen 4 títols catalans.

A la categoria de llargmetratge iberoamericà de ficció hi participa El ciudadano ilustre , dirigit per Mariano Cohn i Gastón Duprat (A contracorriente films, Televisión Abierta ) i a llargmetratge iberoamericà documental es presenta Sasha , dirigit per Félix Colomer (ESCAC films) i Política, manual de instrucciones de Fernando León de Aranoa (Mediapro, Reposado Producciones). També trobarem presència catalana a la secció de curtmetratges amb Tiger d’Aina Clotet (Aima Iniciatives) i de 14 anys i un dia de Lucía Alemany (Contracamp , ESCAC Films , Morena Films).

A la secció, fora de competició, Son de Cine es projectarà el documental Casamance; la banda sonora d'un viatge de Paloma Zapata (La fábrica naranja).

A més, l'últim film de Ventura Pons, Sabates grosses ha estat seleccionat com a film de clausura del festival. 

Finalment, el projecte català, Isaac d'Angeles Hernández i David Matamoros (Zentropa Spain ) ha estat seleccionat per participar al 13 encuentro de coproducción que tindrà lloc del 12 al 14 de març. L'objectiu de la trobada es donar suport a projectes que es trobin a l'etapa de desenvolupament a trobar socis per poder dur a terme el projecte.

Catalan Films & Tv serà present al mercat amb un estand (B4). 

Mercats

Mèxic - Guadalajara

10/03/2017 - 15/03/2017

Sector: Documentals, Ficció

Mèxic - Guadalajara

10/03/2017 - 15/03/2017

Sector: Documentals, Ficció

Festivals

Mèxic - Guadalajara

10/03/2017 - 17/03/2017

Notícies relacionades
Busques una Notícia?