Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Presència catalana al Miami Film Festival 2019

En festivals

De l’1 al 10 de març se celebrarà a Miami (Estats Units) la 36ª edició del Miami Film Festival. Aquest any, sis produccions catalanes han estat seleccionades.

El Festival de Cinema de Miami és una celebració del cinema internacional que va néixer l’any 1984 I que convida a la reflexió a un públic variat. 

Les produccions catalanes que han estat confirmades són: 

 • Last Street d’Amanda Sans Pantling (Amanda Sans Pantling) en la categoria de Documentary Achievement Award.  
   
 • Yuli d’Iciar Bollain (Morena Films, Galápagos Media, Hijo de Ogún AIE, Potboiler Productions, Match Factory Productions) en la secció HBO Ibero-American Feature Film Award Knight Marimbas Award.
   
 • Vaca de Marta Bayarri (Oriol Ruiz) en la categoria HBO Ibero-American Short Film Award.
   
 • La cadira elèctrica de Joan Martín Giménez (Cosersinhilo Producciones), El dia dels conectats de Carles Bosch, Nabil Bellahsene, Elvira Gálvez, Sara Rancaño i José Mª Restrepo (Escuela Internacional de Cine, TV de San Antonio de los Baños, Lastor Media) i The moon never dies de Mariona Lloreta (Foogaz Pictures, Framboesa Filmes) opten al premi en la categoria IMBDPRO Short Film Award.

 • Viaje al cuarto de una madre de Celia Rico (Arcadia Motion Pictures, Noodles Production, Amoros Producciones, Pecado Films, Sisifo Films AIE) en la secció Jordan Ressler First Feature Film Award. ​

En aquest enllaç trobaràs més informació sobre Miami Film Festival 2019. 

Busques una Notícia?