Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Producció catalana al MECAL, Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona

En festivals

El festival inclou deu produccions catalanes en la seva programació

La 17ena edició del Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona MECAL, que tindrà lloc del 11 al 19 d’abril, inclou deu produccions catalanes en la seva programació.
 
Enguany, dins de la Competició Oficial hi trobem quatre títols catalans: Bloquejats apilats, de Marc Riba i Anna Solanas (I+G Stop Motion) en la secció d’Animació, Interior.Familia de E.Soler. G Quinto i D.Torras (Propaganda pel Fet!) a la secció Obliqua. Mentre que A Perro Flaco de Laura Ferrés (Escándalo Films) i It Girl d’ Oriol Puig (RTV) participen a la secció Internacional.
 
En les seccions paral·leles es projecten 6 curtmetratges catalans: 0.60mg de Gerard Martí (Escac Films), Alex de Laura Garcia (Escac Films), Café para llevar de Patricia Font (Escac Films), Les claus de Pau López (Corte y Confección de películas) i Joventut, solitud de J.Boyero, I.Domato, T.Mata, E.Teixidor, N.Yildiz (Master Documental Creatiu UAB) participen a la secció Talent català. Mentre que Tuck Me In d’Igancio F.Rodoó ho fa a la secció de Terror
 
Per altra banda, el festival compta amb la presència de quatre escoles de cinema catalanes que oferiran projeccions exclusives de les seves produccions: Bande à part, Escola d’animació de Barcelona (ECIB)Catalunya + 9zeros, Plató de Cinema i La Casa del Cine.
 

Podeu trobar més informació sobre MECAL i les seves activitats aquí.

Line-Up Catalan Films & TV

Mercats

Catalunya - Barcelona

10/04/2015 - 18/04/2015

Sector: Animació, Curtmetratges, Televisió

Busques una Notícia?