Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Produccions catalanes a Berlinale / EFM 2018

En festivals

5 pel·lícules formen part de la programació

El Festival internacional de Berlin – Berlinale, que tindrà lloc del 15 al 25 de febrer, inclou cinc produccions en la seva programació.

La Llibreria d’Isabel Coixet (Diagonal Televisió, Zephyr Films, A Contracorriente Films, One Two Films, Green Films AIE, Northern Ireland Screen) tindrà la seva estrena internacional al festival amb una gala especial. 

A la secció Panorama, competiran dues pel·lícules catalanes més. La enfermedad del domingo de Ramón Salazar (Zeta Cinema) i Trinta Lumes de Diana Toucedo (Lasoga Films, Diana Toucedo).

A més, trobem dues produccions catalanes a la secció Forum del festival: l'opera prima de Meritxell Colell, Amb el vent, una producció de Polar Star Films, Habitación 1520, Hellish, Paraiso Production que va participar com a projecte en desenvolupament a l'Atelier Cinefondation de Cannes l'any 2015.  I Teatro de guerra dirigida per Lola Arias (BWP-Bettina Walter Productions, Gema Films, Sutorn Kolonko), projecte seleccionat en el mercat de coproducció IDFA Forum a l'edició 2016.

A la quinzena edició del mercat de co-producció, s’hi presentarà el nou projecte, Tres, dirigit per Juanjo Giménez i coproduït per Frida Films. Després del gran èxit del curtmetratge Timecode, el director afronta la producció del seu tercer llargmetratge.

A més a més, el Berlinale Talents ha fet públics els 250 noms dels participants d’enguany. Entre ells n’hi ha dos de catalans: Clara Roquet, directora dels exitosos curtmetratges El Adiós i Les bones nenes i co-guionista de 10.000 KM i Anna Pfaff, muntadora d’Estiu 1993, que va ser premiada amb la millor opera prima i el Gran Premi del Jurat Internacional ex-aequo de la secció Generation Kplus en la passada edició. I el nou projecte de Distinto Films, Vasil, formarà part del Scrip Station del Berlinale Talents de la mà de la seva directora i guionista Avelina Prat.

Paral.lelament al festival, se celebra l'European Film Market on es projectaran 9 produccions catalanes:

  • Segueix-me de Claudio Sestieri (Gris MEdio, Blue Film)
  • Musa de Jaume Balagueró (Castelao Pictures, Fantastic Films, Frakas Production, The Jokers Films)  
  • El sistema solar de Bacha caravedo, Daniel Higashionna (Pontas Films, Señor Z)
  • El cuaderno de Sara de Norberto López (Ikiru Films, Telecinco Cinemas)
  • Matar a Dios de Caye Casas, Albert Pintó (Alhena Productions)
  • Ana de día de Andrea Jaurrieta (No hay banda Andrea Jaurrieta PC)
  • Tierra firme de Carlos Marques-Marcet (Lastor Media, Vennerfilm, La Panda Productions)
  • Teatre de guerra de Lola Arias (Gema Films, BWP, Sutor Kolonko, Sake Argentina, SWR/ARTE)
  • La enfermedad del domingo de Ramón Salazar (Zeta Cinema)

Como cada any, Catalan Films & TV serà present a l'European Film Market (EFM), stand MGB#24. Més de 60 empreses catalanes entre productores, distribuïdores i agents de vendes viatgen a la capital alemanya cercant projectes, coproductors o vendes.

Consulta el Catalan Films & TV line-up i el fulletó.

Mercats

Alemanya - Berlin

17/02/2018 - 22/02/2018

Sector: Animació, Tecnologia, Documentals, Ficció, Curtmetratges, Televisió

Festivals

Alemanya - Berlin

15/02/2018 - 25/02/2018

Busques una Notícia?