Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

El Festival de San Sebastián avança part de la seva programació que inclou tres produccions catalanes

En festivals

'Rifkin’s Festival', la nova comèdia de Woody Allen, coproduïda per The Mediapro Studio, inaugurarà, fora de concurs, la 68 edició del festival

El Festival de San Sebastián que es celebrarà del 18 al 26 de setembre ha anunciat part de la seva programació que inclou tres produccions catalanes. 

Rifkin’s Festival, la nova comèdia de Woody Allen serà l'encarregada d'inaugurar, fora de concurs, la 68 edició del festival. El film, produït per The Mediapro Studio, Gravier Productions i Wildsid està protagonitzat per Elena Anaya, Louis Garrel, Gina Gershon, Sergi López, Wallace Shawn, Christoph Waltz.

El curtmetratge Correspondencia, una conversació epistolar filmada entre la cinesasta catalana, Carla Simón i Dominga Sotomayor, participarà a Zabaltegi-Tabakalera, la secció competitiva més oberta del festival on no hi ha normes ni limitacions d'estil o temps. Es una secció que dona cabuda al cinema que cerca noves mirades i formes, una autèntica zona oberta i de risc. La producció es va estrenar a la passada edició del Festival Visions du Réel.

Finalment, s'ha organitzat en el marc del certamen un passi benèfic del llargmetratge El verano que vivimos, drama romàntic dirigit per Carlos Sedes (4 Cats Pictures, Warner Bros Pictures International España, Atresmedia Cine, Mr Fields & Friends, Bambú Producciones, Aquel Verano Movie AIE, La Claqueta).

 

Mercats

Espanya - Sant Sebastià

22/09/2020 - 24/09/2020

Sector: Documentals

Espanya - Sant Sebastià

19/09/2020 - 21/09/2020

Sector: Documentals, Ficció

Festivals

Espanya - San Sebastián

18/09/2020 - 26/09/2020

Busques una Notícia?

Generalitat de Catalunya Generalitat de Catalunya