Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Produccions catalanes al festival DocsBarcelona

En festivals

El festival de documental tindrà lloc del 12 al 28 de maig

Avui s’ha anunciat la programació del DocsBarcelona, festival de documental que tindrà lloc del 18 al 28 de maig. Hi participaran de 31 produccions catalanes així com 12 projectes seleccionats per les activitats d’indústria que es desenvolupen al mercat.

A la Secció Oficial - Panorama trobem Grab and Run de Roser Corella produida per Moving Mountains Films i In Loco Parentis de Neasa Ní Chianáis and David Rane (Gris Medio, Raidió Teilifís Éireann RTÉ, Soiulsiu Films, Televisión Española). A la Secció Oficial – Latitud hi ha 4 produccions catalanes. Desde que bailas d’Álvaro Torrelli i Beatriz Osorno (ESCAC Films), Al otro lado del muro de Pau Ortiz (Intactes, Bambú Audiovisual), Classe valenta de Victor Alonso Berbel (Compacto, Fractal 7, Universitat Pompeu Fabra) i Sasha de Fèlix Colomer (ESCAC Films).

Fora de competició, a la Secció Especial trobem Les 7 vides d’Eduard Toda de Manuel Vinuesa, Toni Orensanz i Ramon Masip (Videoproducions Mabs SLU). I a la secció Doc 4 Teens trobem Astral de Jordi Évole (Producciones del barrio) i Refugi Dresden de Xuban Inxaustegui (DSS2016, Mediapro).

A la secció DOC-U, dedicada a la producció documental universitària de Catalunya, hi trobem produccions de la Universitat Pompeu Fabra, Gezurra, una historia de brujas d’Eduardo Pèlach Alonso, No por su cante  d’Alba Gómez i Margarites d’Anna Valentí; de la Universitat Ramon Llull, 9 veranos de laia Canadell i Mamá, siempre de Dana Natera; de la Universitat Autònoma de Barcelona amb Perdent el sud de Judit Sabaté i Aleix Berto; de la Universitat de Barcelona, Lugus d’Andrea Díaz i Eterna promesa de Marco Emiliani; i de l’EMAV amb Viral de Ian Grau.

Enguany per celebrar els 20 anys del festival, Docsbarcelona i L'associacio Pro-Docs han organitzat la secció l Catalan ShortDoc , un recull de 13 curtmetratges catalanas que es projectaran a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el divendres 19 d emaig a les 17:30h i a les 19:30h.

Dins les activitats d'indústria,13 projectes catalans han estat seleccionats per participar als Speed Meetings, Latin Pitch i Interactive Pitch.

Finalment, Catalan Films & TV ha organitzat amb DocsBarcelona, l'activitat Catalan Time on els productors catalans tindran l’oportunitat de trobar-se amb una selecció de professionals formada per representants de televisions, agents de vendes internacionals, distribuïdores i fons de finançament cinematogràfics al DocsBarcelona. Més infromació.

Festivals

Catalunya - Barcelona

18/05/2017 - 28/05/2017

Notícies relacionades
Busques una Notícia?