Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Quatre produccions catalanes seleccionades al Festival Internacional de Cinema de Mar del Plata

En festivals

Del 10 al 17 de novembre es celebra la 33a edició del Festival Internacional de Cinema de Mar del Plata. Aquest any, 4 produccions catalanes han sigut seleccionades. 

Amb més de 60 anys d’experiència, el festival s’ha consolidat com una mostra fonamental de desenvolupament i intercanvi de la indústria cinematogràfica i de les arts visuals. És un punt de trobada essencial per realitzadors, actors, productors, distribuïdors i cinèfils. 

El festival es divideix en quatre grans seccions: la secció competitiva, la competència internacional, la competència llatinoamericana de curts i llargmetratges, la competència argentina de curts i llargmentratges i works in progress. A més a més, el festival ofereix als visitants una extensa visió de l’univers cinematogràfic, organitzada en diverses seccions, retrospectives i homenatges. 


Pel que fa a la secció de Competència Internacional la producció catalana seleccionada és Entre Dues Aigües d’Isaki Lacuesta (La Termita Films, Bteam Pictures, Mallerich Films , Bord Cadre Films Sarls, All Go movies, Studio Indie Productions)

En la secció Panorama i secció Auteurs Roi Soleil d’Albert Serra (Andergraun Films, Rosa Filmes). 

Quant a la secció Homenajes y Retrospectivas i la secció Jean-Pierre Leaud La mort de Lluis XIV d’Albert Serra (Andergraun Films) ha sigut la producció catalana seleccionada.

Finalment en l’apartat Mar del Plata Makes You Happy- Cinema, s’hi troba Mi Obra Maestra de Gastón Duprat (Mediapro, Televisión Abierta i Arco Libre). 


Més informació

Festivals

Argentina - Mar del Plata

10/11/2018 - 17/11/2018

Busques una Notícia?