Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

La Quinzaine des Réalisateurs del Festival de Cannes selecciona 'A Perfect Day' de Fernando León de Aranoa

En festivals

Del 13 al 24 de maig es celebra la 68ena edició del Festival de Cannes, que enguany acollirà la première mundial de dues produccions catalanes.

La secció paral·lela del festival, la Quinzaine des Réalisateurs ha seleccionat la producció dirigida per Fernando León de Aranoa i produïda per Mediapro i Reposado Producciones Cinematográficas, A Perfect Day. El film està protagonizat per Benicio del Toro, Tim Robbins, Olga Kurylenko i Mélanie Thierry.

A més, el curtmetratge Victor XX d'Ian Garrido (Escac Films) participarà a la Sélection Cinéfondation que ha escollit 18 curtmetratges d’entre les 1.600 obres presentades aquest any per les escoles de cinema d’arreu del món.

Cal destacar també la selecció del projecte de Meritxell Colell Terres de Solitud (Polar Star, Habitación 1520) per participar a l'onzena edició de L'Atelier Cinéfondation del Festival de Cannes. L'Atelier convida a 15 directors amb projectes prometedors i els ofereix accés a les coproduccions internacionals i al finançament, accelerant així la finalització del film.

Enguany,  unes 70  companyies catalanes assistiran al Marché du Film, la fira de cinema que es realitza en paral·lel al festival i que constitueix la cara més industrial del certamen. 10 seran els títols catalans que es projectaran al mercat per als compradors internacionals:

  • LLops bruts de Simón Casal de Miguel (Agallas Films, Dream Team Concept, Left Field Ventures)

Per últim, la productora Montse Triola (Andergraun Films) ha estat seleccionada per participar al  Producers on the Move que organitza L’Euorpean Film Promotion en el marc del Festival de Cannes.  L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar als productors europeus en la recerca de socis per als seus propers projectes, enfortir les oportunitats de creació de networking i oferir una plataforma per aquests productors.

Per a més informació podeu consultar  el Line-up Catalan Films & TV at Cannes and Marché du Film  

Mercats

França - Cannes

13/05/2015 - 24/05/2015

Sector: Ficció

Festivals

França - Cannes

13/05/2015 - 24/05/2015

França - Cannes

14/05/2015 - 24/05/2015

Notícies relacionades
Busques una Notícia?