Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Selecció de films catalanas al Festival de San Sebastián

En festivals

La 65 edició del Festival de San Sebastián que es celebrarà del 22 al 30 de setembre, ha avançat els primers títols de la seva programació que inclou 10 produccions catalanes.

A la secció Nuevos directores participarà Princesita/Princess de Marialy Rivas (Setembro Cine, Fabula, Sudestada Cine) mentre que la coproducció Una mujer fantástica de Sebastián Lelio (Setembro Cine, SLU, Komplizen Film, Fabula Participant Media,Muchas gracias) inaugurarà la secció Horizontes Latinos.

La gala de TVE presentarà La LLamada de Javier Calvo i Javier Ambrossi (Apaches Entertainment, Sábado peliculas, Lo hacemos y ya vemos AIE) i la secció Culinary Zinema projectarà el documental Constructing Albert de Laura Collado i Jim Loomis (Trueday Films, Tv3, Alexandra FIlms). A més, el curtmetratge L'home llop de Lluís Sellarés (ESCAC) competirà a la secció Encuentro Internacional de Estudiantes de Cine.

Per una altra banda, a la secció Made in Spain es podran veure fins a quatre produccions catalanes: Júlia Ist d'Elena Martin (Lastor Media, UPF), Estiu 1993 de Carla Simón (Inicia Films, Avalon), Incerta Gloria d'Agustí Villaronga (Massa d'Or produccions).

Finalment, a la secció Velódromo es projectarà la premiere mundial de Fe de etarras de Borja Cobeaga (Netflix, Mediapro) i a la secció Movies for Kids es podrà veure el film d'animació Ozzy d'Alberto Rodríguez i Nacho La Casa (Arcadia Motion Pictures, Pachacaman, Capitan Araña,BD Animation,Tangent Animation)

Aixi mateix, en el marc del festival es celebra el fòrum de coproducció de documentals Lau Haizetara on ha estat seleccionat el projecte català: Tolyatti Adrift de Laura Sisteró (Boogaloo Films).

En relació a les activitats d'indústria, Catalan Films & TV, CinemaChile i Cinema Do Brasil organitzen una trobada de coproducció. A més Catalan Films &Tv  esponsoritza el Happy Hour del dia 26 de setembre. 

 

Festivals

Espanya - San Sebastián

22/09/2017 - 30/09/2017

Busques una Notícia?