Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Presència catalana al TIFF- Toronto International Film Festival

En festivals

El certamen se celebrarà del 8 al 18 de setembre

La 41a edició del TIFF – Festival Internacional de Cinema de Toronto, que enguany tindrà lloc del 8 al 18 de setembre, ha anunciat un avançament de la seva programació on s'inclouen dos títols catalans. 

El festival comptarà amb l’estrena mundial de l’última pel·lícula de J.A. Bayona, Un monstre ve a veure’m (Películas La Trini, A Monster Calls, A.I.E., Apaches Entertainment, Telecinco Cinema), que es podrà veure a la secció Gala Presentations.

Les pel·lícules de Pere Portabella Informe general II. El nuevo rapto de Europa (Films 59) i la primera part, estrenada l'any 1976, Informe general sobre algunas cuestiones de interés para una proyección pública, a les seccions Wavelenghts i TIFF Cinematheque respectivament. La mort de Lluís XIV (Andergraun Films, Capricci Films, Rosa Filmes) i Singularitat d'Albert Serra també es projectaran a la secció Wavelenghts.

D’altra banda, Neruda (Setembro Cine, SLU, AZ Films, Fabula, Funny Ballons) de Pablo Larraín es projectarà a la secció Special Presentations i Política, manual de instrucciones de Fernando León de Aranoa a la secció TIFF Docs. 

Festivals

Canadà - Toronto

08/09/2016 - 18/09/2016

Busques una Notícia?