Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

7 produccions catalanes seleccionades al Festival de Mar del Plata

En festivals

El certamen se celebrarà del 30 d'octubre al 7 de novembre a Argentina

Set produccions catalanes han estat seleccionades per participar a la 30ª edició del Festival Internacional de Cine de Mar del Plata, que se celebrarà del 30 d'octubre al 7 de novembre a Argentina.

Paula, d'Eugenio Canevari (El Dedo en el Ojo, Mamá Húngara, Primerísimo Primer Plano) competeix a la secció Competencia Argentina de Largometrajes.

A la secció Panorama - Autores hi trobem La Academia de las Musas, de Jose Luís Guerín (Los Films de Orfeo). D'altra banda, a Panorama - Ventana Documental es projectarà Un día vi 10.000 elefantes, d'Alex Guimerà i Juan Pajares (Several Studio, TVC, TVE). Dead slow ahead, de Mauro Herce (Nanouk Films, Bocalupo Films El Viaje Producciones, S.L.) i Las manos de Nastasia, d'Andrés Duque (UAB - Master en Teroría y Práctica del documental creativo) es podran veure a Panorama - Estados Alterados.

Finalment, La Gota, de Josep Calle Buendía (Kaspafilms) ha estat seleccionada al Programa Ojo del Piojo. I Sacramento, de Carlos Cañeque (Anareia Films) participa a Proyecciones Especiales.

Line up Catalan Films &TV

Festivals

Argentina - Mar del Plata

30/10/2015 - 07/11/2015

Busques una Notícia?