Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Set produccions catalanes seleccionades al Festival Internacional de La Habana

En festivals

Del 6 al 16 de desembre es celebra la 40ª edició del Festival Internacional del Nou Cinema Llatinoamericà a La Habana, Cuba. Aquest any 7 produccions catalanes estan presents.

El Festival de La Habana té com a objectiu reconèixer i difondre les obres cinematogràfiques que a través del seu contingut i dels seus valors artístics, ajudin a enriquir i reafirmar la identitat cultural llatinoamericana i caribenya. 

Tres produccions catalanes han sigut seleccionades a la Secció Oficial, on es troben un conjunt d’obres de recent producció. En aquesta secció es pot concursar en 7 sectors: llargmetratges de ficció, curtmetratges de ficció, òpera prima, documental, animació, guió inèdit, cartells en concurs. 

En el sector de documentals les produccions seleccionades han sigut  Amanecer de Carmen Torres (Carmen Torres, Marta Andreu for Estudi Playtime) i Teatre de Guerra de Lola Arias (Gema Films,Sutor Kolonko,Sake Argentina,BWP). En el sector d’òperes primes, Miriam mienteix de Natalia Cabral,Oriol Estrada Martos (Faula Films,Mallerich Film-Paco Poch)

El film Yuli d’Iciar Bollain (Hijo de Ogún A.I.E.,Morena Films, S.L.,Potboiler Productions Limited,Producciones de la 5ta. Avenida,Galápagos Media) fou una de les seleccionades per ser projectada el passat 7 de desembre al teatre Karl Max i serà exhibida dues vegades més. 

Finalment a la secció Otras Latitudes, que inclou títols que es troben entre els més rellevants i representatius de l’actualitat cinematogràfica mundial, les produccions catalanes seleccionades han sigut:

  • Black is Beltza de Fermín Muguruza (Black is Beltza AIE,Talka Records&Films,Setmagic Audiovisual,Elkar)
  • Entre Dues Aigües d’Isaki Lacuesta (La Termita Films, Bteam Pictures, Mallerich Films , Bord Cadre Films Sarls, All Go movies, Studio Indie Productions)
  • Petra de Jaime Rosales (Fresdeval Films, Wanda Vision, Oberon Cinematogràfica, Les Productions Balthazar, Snowglobe)

Més informació
 

Festivals
Busques una Notícia?