Generalitat de Catalunya

Nou usuari

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

'Mercado de futuros' y' Les Ones' a la competició del Sevilla Festival de Cine Europeo

En festivals

Tres títols catalans més es presentaran a seccions paral.leles

 

Mercado de Futuros , dirigida per Mercedes Álvarez, i Les Ones d'Alberto Morais són les representants catalanes que competiran a la 11ª edició del Sevilla Festival de Cine Europeo , que es celebrarà del 4 al 11 de novembre.

La presència de producció catalana es completarà amb Finisterrae de Sergio Caballero a la sección First Film First / Eye on Film, La maleta mexicana de Trisha Ziff a l'apartat Historia(s) del cine i The Monk de Dominik Moll, que es presentarà a Eurimages.
 
Aquestes cinc produccions compten amb una àmplia trajectòria a festivals, destacant les dues llorejades: Finisterrae que va obtenir el Tiger Award a la Millor Pel.lícula al Festival de Rotterdam i Les Ones , que es va fer amb el premi a la millor pel·lícula i a la millor interpretació masculina al passat festival de Moscou.

Així mateix, l'obra de Mercedes Álvarez ha estat presentada a Visions du Réel, Bafici i el BFI London Film Festival amb una excel.lent acollida de crítica.

Per la seva banda,  La maleta mexicana i The Monk han fet la seva més recent aparició al Donostia Festival Internacional de Cine de San Sebastián.  
Finalment, cal destacar la concessió per part del certamen de Premi de la Industria al productor i director Lluis Miñarro, "per la originalitat del seus treballs cinematogràfics, als qual aplica una perfecta relació entre el contingut i el disseny de producció, que li ha permès obtenir el reconeixement en els festivals internacionals més destacats". El lliurament del premi es celebrarà a la jornada de clausura del festival.
Productores:Mercado de Futuros : Leve Productora, IB3 CinemaLes Ones : Promarfi Futuro, Olivo Films, RECFinisterrae : Eddie Saeta, Advanced MusicLa maleta mexicana : Mallerich Films Paco Poch, 212 Berlin, TVEThe Monk : Estrategia Audiovisual, Diaphana Films, Morena Films
Festivals

Espanya - Sevilla

04/11/2011 - 11/11/2011

Busques una Notícia?